Ο λιγοστός χρόνος για προετοιμασία το πρωί και οι αυξημένες υποχρεώσεις είναι λογικό να μην σε αφήνουν να αναπτύξεις τη δημιουργική σου πλευρά στο καθημερινό μακιγιάζ. Μπορεί να έχεις τελειοποιήσει το make up σε 10 λεπτά, αλλά δεν είναι ανάγκη να ακολουθείς ευλαβικά τα ίδια βήματα συνέχεια σε επανάληψη.

Το βασικότερο όμως είναι να βρεις ρεαλιστικούς τρόπους για να ανανεωθείς. Δεν πρόκειται να αρχίσεις να κάνεις επαγγελματικό contouring καθημερινά, ούτε να εντάξεις γεωμετρικά σχέδια στη ρουτίνα του eyeliner σου.

Αυτό που μπορείς όμως σίγουρα να κάνεις είναι να ασχοληθείς με το απαλό, διάχυτο half-halo μακιγιάζ ματιών που βλέπεις παντού τελευταία στα social media.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aysha Sow (@aysha.sow)

Ο διακριτικός φίλος του γεμάτου γυαλιστερού ματιού από gloss που είδαμε πέρσι να επικρατεί στη μόδα, τα μάτια με half-halo, βασίζεται στην τοποθέτηση με σωστή ανάμειξη. Ξεκινάς τοποθετώντας σκιά από το κέντρο της κόγχης του ματιού κι ακολουθείς το κόκκαλο προς τα πάνω, κάτω από το φρύδι, δημιουργώντας ένα μισοφέγγαρο σε σχήμα οβάλ.

Όταν στρέφεις το πρόσωπό σου προς το φως, το προϊόν γυαλίζει και προσδίδεται κατευθείαν το εφέ της ενυδάτωσης. Αυτή η γυαλιστερή λάμψη κάνει το δέρμα σου να δείχνει υγιές και φρέσκο.

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου χωρίς να κάνεις πολλά, είναι να χρησιμοποιήσεις το ρουζ σου με το δάχτυλό σου ή με ένα μικρό, επίπεδο πινέλο για να απλώσεις υγρό highlighter ή τζελ στην τροχιά της κόγχης των ματιών. Προτίμησε να το κάνεις αφού έχεις βάλει πρώτα σκιά ματιών και setting spray, για να σταθεροποιήσεις πρώτα τις πιο ματ υφές στο πρόσωπό σου.

Μερικά προϊόντα που θα σου χρησιμεύσουν στη δημιουργία του half-halo εφέ είναι τα εξής:

Υγρό highlighter της REFY

Η ανοιξιάτικη τάση half-halo που θα σε κάνει και πάλι να ενθουσιαστείς με το μακιγιάζ
refybeauty.com
 
Fenty Beauty Stick
Η ανοιξιάτικη τάση half-halo που θα σε κάνει και πάλι να ενθουσιαστείς με το μακιγιάζ
https://fentybeauty.com/
 

Κρεμώδες ρουζ της NYX Cosmetics