Οι ομοιότητες της περιόδου με την εγκυμοσύνη

H αλλαγή που θα δεις δοκιμάζοντας οργανικές σερβιέτες

Μέχρι τώρα κάθε φορά που περίμενα την περίοδό μου, βρισκόμουν σε μια διαρκή ανησυχία σχετικά με τις σερβιέτες μου. Σκεφτόμουν τι με περιμένει, τα ρούχα που πρέπει να φοράω για να αποφύγω ατυχήματα, να μην διαγράφεται η σερβιέτα και με τα πολλά, η διάθεσή μου έπεφτε πριν φτάσουμε καν στην 1η ημέρα περιόδου.

Στα παραπάνω, να προσθέσουμε και πιο πρακτικά θέματα, όπως τις ενοχλήσεις που μου προκαλούν οι σερβιέτες. Η φαγούρα και οι ερεθισμοί ήταν πάντα μες στο πρόγραμμα και ήταν από τα προβλήματα που μου προκαλούσαν δυσφορία. Το δέρμα μου ερεθιζόταν και έτσι περνούσα 5-6 πραγματικά δύσκολες ημέρες το μήνα.

Στην προσπάθειά μου να βρω προϊόντα που θα καταλαγιάσουν τα προβλήματά μου αλλά και τα νεύρα μου που με έκαναν ανυπόφορη, άρχισα να κάνω έρευνα για να αντικαταστήσω τις κοινές σερβιέτες. Διάβασα ότι αυτά που ζω τα ζει ο περισσότερος γυναικείος πληθυσμός (group hug) και ότι η πηγή του κακού είναι το πλαστικό, το χλώριο και τα αρώματα που έχουν οι σερβιέτες.

Και έτσι ξεκίνησαν όλα, ή μάλλον έτσι τελείωσαν όλα, αφού δοκίμασα τις οργανικές σερβιέτες. Ήμουν πολύ επιφυλακτική και ομολογώ ότι η πρώτη περίοδος με οργανικές σερβιέτες δεν ήταν η καλύτερή μου μιας και ήμουν αρκετά δύσπιστη και φοβόμουν μην λερωθώ, μην διαγράφει η σερβιέτα, κ.λπ.

Λοιπόν, οι σερβιέτες που δοκίμασα λέγονται Flower, είναι 100% οργανικές και είναι πραγματκά ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ! Είναι πιο απαλές και από εσώρουχο, δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση, το δέρμα μου δεν ερεθίστηκε και ένιωσα πως επιτέλους σέβομαι το σώμα μου.

Ενθουσιάστηκα τόσο, που διάβασα περισσότερο και ενημερώθηκα πλήρως για το θέμα. Να λοιπόν οι λόγοι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά κοινή σερβιέτα αλλά τις οργανικές Flower.

flower_jpeg-001

  • Είναι υγιεινές. Είναι φτιαγμένες εξολοκλήρου από 100% οργανικό βαμβάκι. Μια κοινή σερβιέτα έχει λευκανθεί με χλώριο και περιέχει χημικές ουσίες οι οποίες περιλαμβάνουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων, διοξίνες και άλλα βλαβερά για τον γυναικείο οργανισμό συστατικά. Σκεφτείτε ότι όλες αυτές οι τοξικές χημικές ουσίες απορροφούνται από τον κολπικό ιστό, βάζοντας το αναπαραγωγικό σύστημα και τον γυναικείο οργανισμό σε κίνδυνο.
  • Είναι υποαλλεργικές. Δεν περιέχουν αρώματα με απότέλεσμα να μην προκαλούν φαγούρα και ερεθισμούς.
  • Είναι απορροφητικές και διακριτικές. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν διαγράφουν.
  • Είναι πολύ απαλές. Το δέρμα αναπνέει. Νιώθεις σαν να μην φοράς σερβιέτα.
  • Είναι οικολογικές. Μια συμβατική σερβιέτα περιέχει ποσότητα πλαστικού ίση με 4 πλαστικές σακούλες.
  • Είναι οικονομικές, από 3,5 ευρώ το κουτί και το πιο σημαντικό… έρχονται στην πόρτα σου!
www.getflower.gr 
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.