Προσπάθησε απλώς, να μετρήσεις τις φορές που το αντικατέστησες με άλλα πουκάμισα ή μπλουζάκια που βαρέθηκες και πόσες έψαξες ακόμα και στη ντουλάπα του φίλου σου μήπως βρεις, με λίγα γυρίσματα του μανικιού και μία ζώνη, το ιδανικό. Το λευκό πουκάμισο συνεπώς, μετατρέπεται σε ασφαλή επιλογή κάθε εμφάνισης που θέλουμε να ανανεωθεί και να ξεχωρίσει αυτή τη σεζόν.

3ws 2ws 1

Το είδαμε τόσο απλό και ταυτόχρονα με ένα «twist», σαν το χαρακτηριστικό κρίκο που στόλισε τη συλλογή του, ο Anthony Vaccarello ή «διάτρητο» -σαν πλεκτό, στη συλλογή του οίκου Proenza Schouler. Με κοψίματα ή διαφορετικό μήκος και μεγάλο “V”, συνδυασμένο πότε με cigarette παντελόνι όπως στη συλλογή της Amanda Wakeley, με τζιν ή ασύμμετρη φούστα και στολισμένα ψιλόμεσα σορτς. Έστειλε το μήνυμα σε όλες τις πιστές υποστηρίκτριές του, ότι μπορεί να γίνει σίγουρα ένα κομμάτι που θα ντύσει τα πρωινά σοφιστικέ look της δουλειάς, όσο και τα βραδινά, ισορροπώντας ακόμα κι ένα κατά τ’άλλα «πιο σέξυ» item.

Θα δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, με παπούτσια σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια όπως ξεχωρίσαμε την εμφάνιση, στη συλλογή της Issa, ταιριάζοντας ακόμα με πολύχρωμα φουλάρια ή σιωπώντας, θα το αφήσουμε να γίνει ο πρωταγωνιστής με το μήκος και τα κουμπιά να παίζουν το δικό τους ρόλο (κουμπώνοντας τα πρώτα μόνο κουμπιά και δένοντας τις δύο άκρες).