Τι εννοείς είναι απλά γυαλιά ηλίου και πώς κάνω έτσι; Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο σημαντικό asset για την καλοκαιρινή σου εμφάνιση! Και για το χειμερινό σου outfit είναι πολύ σημαντικά, αλλά επειδή μπούχτισα όλο τον Ιούνιο με τις βροχές, αρνούμαι κατηγορηματικά να προφέρω τη λέξη χει-μώ-νας.

Για να καταλάβεις την σημαντικότητα που έχει το γυαλί ηλίου, ο Jack Nicholson όταν τον ρώτησαν για τα γυαλιά ηλίου του είπε απλά: “όταν φοράω τα γυαλιά μου, είμαι ο Jack Nicholson. Xωρίς αυτά είμαι απλά ένας χοντρός 60άρης.” Τώρα που σε έπεισα, και πριν αρχίσεις να τα φοράς πρωί – βράδυ, διάλεξε αυτό που σου  ταιριάζει, υιοθετώντας το απόλυτο trend των 60s και 70s. Τα αγαπημένα στρογγυλά γυαλιά.

How to wear the rounds savoir ville style

Εάν το πρόσωπό σου είναι οβάλ, μπορείς να φορέσεις με αυτοπεποίθηση, όποιο στρογγυλό γυαλί ηλίου θέλεις, μικρό ή μεγάλο. Απλά προσπάθησε να αποφύγεις όσο μπορείς τους καθρέφτες. Πολυφορέθηκαν τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Εάν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, προσπάθησε να αποφύγεις τους μικρούς στρογγυλούς σκελετούς καθώς τα γυαλιά θα δείχνουν δυσανάλογα. Προτίμησε μεσαίου μεγέθους γυαλιά και ιδανικά, με χοντρό σκελετό.

Το στρογγυλό πρόσωπο αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση με τα στρογγυλά γυαλιά, καθώς κινδυνεύει να φανεί πολύ γεμάτο.  Προτίμησε γυαλιά με στρογγυλούς φακούς και σκελετό με γωνίες. Στα μακρόστενα πρόσωπα, τα μεγάλα στρογγυλά γυαλιά ταιριάζουν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.

Εμείς διαλέξαμε τα αγαπημένα μας σχέδια για το καλοκαίρι και τώρα πια δεν μένει παρά να διαλέξεις κι εσύ το δικό ΙΤ accessory του καλοκαιριού!

How to wear your round sunglasses savoir ville (1)

How to wear your round sunglasses savoir ville (2)