Αν διάβασες αυτή την πρόταση τότε μπορείς να την ξαναδιαβάσεις, και μετά μια φορά ακόμη. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις την ανάγνωση. Υπάρχουν αρκετές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου όπου η ανάγκη για μια αλλαγή είναι περισσότερο από απαραίτητη. Στιγμές όπου τίποτα δεν πηγαίνει σωστά ή ακόμη και μερικές που τα πάντα λειτουργούν ρολόι αλλά κάτι μέσα σου, ένα μικρό ένστικτο, σε τρώει. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταφέρεις να αλλάξεις κάποια πράγματα και να γίνεις το πραγματικό boss στη ζωή σου.

1. Βρες ένα πρότυπο (ή και δύο)

Έχεις παρατηρήσει ποτέ την υπομονή με την οποία σου φέρεται η μητέρα σου όλα αυτά τα χρόνια; Αυτή η συμπεριφορά δε δείχνει μόνο αγάπη αλλά και έναν αρκετά σωστό χαρακτήρα. Τι θα έλεγες να πάρεις λίγη από την ευγένεια και την καλοσύνη της;

2. Πολλές φορές μετράει αυτό που φαίνεται

Πιθανότατα αυτό δε θα το περίμενες. Δώσε μας χώρο να εξηγήσουμε. Ο τρόπος με τον οποίο σε βλέπουν οι άλλοι είναι μια προβολή του πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Φρόντισε να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι και σταμάτα να ανησυχείς για το πως θα ταιριάξεις στο σύνολο.

3. Σταμάτα να παραπονιέσαι 

Και αφού το κάνεις, τότε μπορείς να ξεκινήσεις να εκτιμάς όλα αυτά τα οποία έχεις στη ζωή σου. Αν θεωρείς ότι δεν έχεις τον έλεγχο και ότι “το αφεντικό” είναι κάποιος άλλος, ήρθε η ώρα να σκεφτείς πως σήμερα το πρωί ξύπνησες υγιής.

Πως θα γίνεις "το αφεντικό" του εαυτού σου
www.google.co.uk

Δες ακόμη: 12 πράγματα που κάνουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι

4. Μπορείς να αλλάξεις

Γύρω από αυτό το θέμα γίνεται μεγάλη συζήτηση. Αλλάζει τελικά ο άνθρωπος; Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, έτσι και εδώ, η απάντηση είναι αρκετά απλή. Ο άνθρωπος αλλάζει αν έχει τη θέληση αρκεί να γίνεται κάτι που αντιπροσωπεύει αυτόν και τα προσωπικά του πιστεύω.

5. Η ευτυχία είναι επιλογή

Και συγκεκριμένα, προσωπική.

6. Ζήσει αυτό που πραγματικά είσαι

Σε αυτή τη ζωή ζούμε μόνο μια φορά και για αυτό το λόγο δεν πρέπει ποτέ (ΠΟΤΕ) να αρνηθούμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αν ο οποιοσδήποτε έχει την ανάγκη να σε σχολιάσει, ας το κάνει. Είναι ελεύθερος. Τόσο ελεύθερος όσο εσύ.