Πέρα από το Netflix, το Youtube ή τα βιβλία, τα podcast είναι μια ακόμα μορφή ενημέρωσης/διασκέδασης που κερδίζει έδαφος τον τελευταίο καιρό. Ιδανικά, το podcast είναι για όταν έχεις κουραστεί από όλες τις οθόνες γύρω σου. Τα μάτια σου δεν αντέχουν να διαβάσουν κάτι και θες να χαλαρώσεις. Το High Low podcast είναι από αυτά που μπορείς να φτιάξεις μια κούπα καφέ και να τα ακούσεις, λες κι έκατσες να πιεις ένα καφέ με φίλους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Pandora Sykes ανακοίνωσε την επιστροφή του High Low podcast

Όσοι ακολουθούν καιρό το podcast ξέρουν ότι η Pandora και η Dolly Alderton είναι οι φίλες που θα ήθελες να έχεις καθώς μεγαλώνεις. Αλλά και όσοι δεν τις ήξεραν ήδη, το social distancing είναι μια καλή ευκαιρία να τις μάθουν. Μπορεί να συζητήσουν από πολιτική μέχρι την τελευταία ταινία της Margot Robbie με τον ίδιο ενθουσιασμό σε όλα τα επίπεδα. Μπορούν μάλιστα να απαντήσουν δικές σου ερωτήσεις που έχεις στείλει στο email τους και να μιλάνε ώρες γι’αυτές. Το Twitter φαίνεται να ενθουσιάστηκε με όλα αυτά τα νέα.

Το podcast είχε σταματήσει για λίγο καιρό λόγω της άδειας μητρότητας της Pandora Sykes. Αν όμως έχεις παρακολουθήσει την Pandora έστω και λίγο στα media ξέρεις ότι δε σταματάει ποτέ πρακτικά να δουλεύει. Αυτό φαίνεται μάλιστα κι από το ότι το νέο βιβλίο της θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο. Ελπίζουμε δηλαδή.

https://www.instagram.com/p/B-c0870hHQt/

Kι επειδή τα δύο κορίτσια κάνουν μια σωστή και ολοκληρωμένη επιστροφή, αυτή τη βδομάδα θα κυκλοφορήσουν δύο επεισόδια. Δεν ξέρουμε ακόμα το περιεχόμενο τους, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν πολλά να πουν από την τελευταία φορά που βρέθηκαν πίσω από τα μικρόφωνα τους. Τώρα με τη βοήθεια του Skype και του παραγωγού/DJ τους μπορεί η καθεμιά να συζητά για όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού της. Κι εμείς φυσικά να τις ακούμε όπως ακριβώς θα κάναμε με τις φίλες μας.

Featured Image: thehighlowshop.com