Η Adele έσπασε χθες τη ‘’σιωπή’’ της στα social media, αλλάζοντας τις εικόνες προφίλ των λογαριασμών της σε Twitter και Instagram και οι φήμες πως πρόκειται για επιβεβαίωση του καινούργιου της άλμπουμ φούντωσαν.

Οι προηγούμενες εικόνες προφίλ της δημοφιλούς τραγουδίστριας αντικαταστάθηκαν από  μία φωτογραφία με μπλε και τιρκουάζ μοτίβο, ενώ ο παλιός της ιστότοπος αντικαταστάθηκε με έναν σύνδεσμο που παροτρύνει τους θαυμαστές να εγγραφούν για πληροφορίες.

Οι αλλαγές αυτές έρχονται μετά από μία σειρά παράξενων εμφανίσεων του αριθμού 30 σε ολλά κτίρια σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με τους  θαυμαστές αυτό θα είναι το όνομα του τέταρτου άλμπουμ της – μετά από τα 19, 21 και 25.

Οι μυστηριώδεις προβολές έγιναν στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, το Κολοσσαίο στη Ρώμη, την Πύλη του Βρανδεμβούργου του Βερολίνου, το Μουσείο Νέμο του Άμστερνταμ και το Empire State Building της Νέας Υόρκης.

Ο αριθμός 30 εμφανίστηκε επίσης στη Ρωσία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Πολωνία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Μαλαισία, τη Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι οι εμφανίσεις του αριθμού 30 συνδέονται με την Adele, οι εικόνες φαίνεται να χρησιμοποιούν τη γραμματοσειρά που είχε προτιμήσει στα προηγούμενα άλμπουμ της.

Εν αναμονή λοιπόν!