Λίγο πριν το 2000, μία ήταν η σειρά που άγγιξε τις καρδιές όλων και αποτέλεσε σημείο αναφορά για όλες τις εφηβικές, coming-of-age σειρές που ακολούθησαν: φυσικά, το Heartbreak High.

H σειρά έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα το 1994 και διήρκεσε για 9 ολόκληρα χρόνια και περίπου 200 επεισόδια καλύπτοντας πολλά από τα ταμπού θέματα της εποχής, τα οποία δυστυχώς παραμένουν ταμπού και σήμερα.

Τα καλά νέα είναι ότι το Netflix ετοιμάζει ένα reboot του Heartbreak High

Όπως είναι φυσικό, η νέα σειρά θα αφορά τις ζωές σύγχρονων εφήβων που πηγαίνουν σε ένα λύκειο του Σίδνεϊ. Μετά από μία σοβαρή αποκάλυψη, ένα από τα πιο popular κορίτσια του σχολείου, η Amerie, έχει να αντιμετωπίσει την κριτική και τα σκληρά σχόλια των συμμαθητών και φίλων της, οι οποίοι την έχουν κάνει πέρα. Πολύ γρήγορα, ακόμη και η κολλητή της φίλη φαίνεται να απομακρύνεται για να μη διακινδυνεύσει και τη δική της φήμη μαζί με την Amerie. Έτσι, η Amerie ξεκινά να κάνει παρέα με την Quinni και τον Darren, δύο λιγότερο δημοφιλή άτομα στο σχολείο της. Μαζί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη φήμη της, ενώ παράλληλα καλούνται να διαχειριστούν άλλες σχέσεις, φιλίες, τη σεξουαλικότητά τους και φυσικά τα πολλαπλά heartbreaks.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayesha Madon (@ayeshamadon)

 Αν η πλοκή σου θυμίζει κάτι από Euphoria, έχεις πολύ δίκιο

Το Heartbreak High κλείνει επίσης το μάτι στη διαφορετικότητα και την ισότητα, δίνοντας φωνή σε ένα diverse καστ ανθρώπων που απαρτίζεται από νέους ηθοποιούς, μουσικούς, performers, TikTokers κ.λπ. Πρόκειται για μία ακόμη εφηβική σειρά που τεστάρει τα όρια του δημιουργικού περιεχομένου της πλατφόρμας δίνοντας ευκαιρίες σε νέα άτομα στο χώρο να βρουν τα πατήματά τους και να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους. Όσο για την ομάδα πίσω από τη δημιουργία της σειράς, εκείνοι μεγάλωσαν βλέποντας στην εφηβεία τους το πρώτο Heartbreak High και ήθελαν πάντοτε να έχουν την ευκαιρία να ξανασυστήσουν την ιστορία αυτή στο σύγχρονο κοινό της Αυστραλίας και ολόκληρου του κόσμου.