Ο Harry και η Meghan κάνουν το ντεμπούτο τους στο Netflix με τη σειρά ντοκιμαντέρ Heart of Invictus

Ο Harry και η Meghan κάνουν το ντεμπούτο τους στο Netflix με τη σειρά ντοκιμαντέρ «Heart of Invictus»

Όταν το 2014 ο πρίγκιπας Harry ίδρυσε τα Invictus Games, κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί το σήμερα. Ο ίδιος μακριά πλέον από τη βασιλική οικογένεια, μαζί με τη σύζυγο και το παιδί τους, να υπογράφουν ένα τεράστιο deal με το Netflix. To πρώτο, λοιπόν, μέρος αυτής της συμφωνίας ακούει στο όνομα Heart of Invictus.

Στο Heart of Invictus θα ακολουθήσουμε την προετοιμασία των αθλητών για τα Invictus Games του 2022

Πρόκειται για τη διοργάνωση που ίδρυσε ο Harry με σκοπό να συμμετέχουν τραυματίες βετεράνοι του πολέμου. Όσοι δεν έχουν βρεθεί στη διοργάνωση σίγουρα δε μπορούν να καταλάβουν τη σημασία της για τους συμμετέχοντες. Το 2020, οι αγώνες αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας κι έτσι τώρα οι αγωνιζόμενοι προετοιμάζονται για τα Invictus Games του 2022. Η διοργάνωση αυτή τη φορά θα λάβει χώρα στην Ολλανδία.

Ο Harry θα βρίσκεται και πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Μέσα από τις συζητήσεις του με αυτούς τους ανθρώπους θα μάθουμε τις δικές τους ιστορίες. Πρόκειται για ανθρώπους που επιβίωσαν ενός πολέμου, δεν αποχώρησαν όμως ανεπηρέαστοι από αυτό. Διατηρώντας όμως το σθένος και την θέληση τους, συνεχίζουν τώρα τις ζωές τους μέσω των Invictus Games.

H επίσημη σύνοψη της σειράς ντοκιμαντέρ αναφέρει το εξής:

Ακολουθήστε μία ομάδα εξαιρετικών διαγωνιζομένων από όλο τον κόσμο, όλοι τους βετεράνοι πολέμου που υπέφεραν από τραυματισμούς ή ασθένειες που τους άλλαξαν τη ζωή.

Με αφορμή την πολυετή συνεργασία τους με το Νetflix, ο Harry και η Meghan ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Archewell Productions για όλα τα επόμενα projects τους. O Harry ελπίζει ότι το Heart of Invictus θα ανοίξει για τους θεατές ένα παράθυρο σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Πιστεύει επίσης πως οι ιστορίες των ανθρώπων αυτών θα καταφέρουν να εμπνεύσουν όλους μας. Όσο για τα Invictus Games, o ίδιος αναφέρει ότι δεν δημιουργήθηκαν μόνο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πεδίο της μάχης αλλά και για τις οικογένειες και φίλους τους που έμειναν πίσω, τους υποδέχτηκαν ξανά και τους στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο.

featured image: Samir Hussein
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.