Ζούμε σε μια καθημερινότητα στην οποία προσπαθούμε, πολλές φορές μάταια, να χωρέσουμε δεκάδες πράγματα. Και συνήθως αυτό που αμελούμε είναι η διατροφή μας. Ή καλύτερα, η σωστή διατροφή μας. Παραλείπουμε γεύματα με τη δικαιολογία της έλλειψης χρόνου και όταν φτάσει η στιγμή να φάμε συνήθως επιλέγουμε την πιο ανθυγιεινή επιλογή.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να αναζητάει την τροφή περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα. Να τρώμε σνακς ανάμεσα στα κυρίως γεύματα τα οποία όμως θα μας δίνουν και τα θρεπτικά στοιχεία αλλά και την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Στην αναζήτηση των τέλειων σνακς ανακαλύψαμε την Healthy Habits. Τα προϊόντα της δημιουργούνται από εξαιρετικές φυσικές πρώτες ύλες, έχουν απίστευτη γεύση και είναι ιδανικά εάν ακολουθείς vegan διατροφή. Ακόμη, κυκλοφορούν σε εξαιρετικά εύχρηστες συσκευασίες για τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

Μικρά γεύματα για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια

Μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με τις δικές σου διατροφικές συνήθειες, ανάμεσα σε chips ρυζιού και φρούτων, βούτυρα καρπών ή το δικό μας guilty pleasure, τα Pitatakia. Ό,τι και να επιλέξεις να ξέρεις πως θα είναι η πρώτη σου σκέψη για εκείνη τη στιγμή που θες να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή να ”τσιμπήσεις” κάτι όταν μόλις γυμνάστηκες. Εκείνη τη στιγμή που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να φας, η Healthy Habits θα σου δίνει πάντα την απάντηση.

Αυτό που μας έχει κερδίσει σε αυτά τα προϊόντα είναι πως δεν είναι μόνο ένα σνακ. Μπορούν να γίνουν η πρώτη ύλη ή το συνοδευτικό για ένα πιο πλήρες γεύμα. Για ένα πλούσιο πρωινό που περιλαμβάνει ένα smoothie bowl ή μια movie night με Pitatakia και διαφορετικά dips.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το snacking χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές!
featured photo: healthyhabits.gr