Φαίνεται ότι ο Harry Styles, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός και διάσημος influencer, κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο τρόπος; Ξεκινώντας φυσικά μια σειρά καλλυντικών.

Συνεχώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπερταλαντούχο διάσημο να λανσάρει τη δική του σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Συγκεκριμένα, η είδηση ήρθε από τον λογαριασμό Τwitter των θαυμαστών του, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι το όνομα «Styles, Harry Edward», έκανε αίτηση εγγραφής για ένα νέο εμπορικό σήμα.

H αίτηση έγινε στην εταιρεία Please As Holdings -μητρώο επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο- για μια επιχείρηση «χονδρικής αρωμάτων και καλλυντικών». Στην αίτηση, ο τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction, αναφέρεται ως διευθυντής μαζί με την επί πολλά χρόνια διαχειρίστρια των οικονομικών του, Emma Spring.

Μάλιστα το Us Weekly, αναφέρει ότι έχει αποκτήσει τα επίσημα έγγραφα εμπορικού σήματος για μια πιθανή μάρκα καλλυντικών που ονομάζεται: «Styles, Harry Edward». Με μια γρήγορη ματιά, μπορεί να μοιάζει με το όνομα του τραγουδιστή, αλλά οι θαυμαστές του απέδειξαν γρήγορα ότι η σειρά των λέξεων ίσως έχει στρατηγικό χαρακτήρα, προκειμένου να σχηματίζει τη λέξη S.H.E.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι προϊόντα θα παρουσιάζει αυτή η σειρά.

Ίσως ένα άρωμα που θα μυρίζει αυτοπεποίθηση;

Σκιές ματιών, βερνίκια νυχιών ή οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς; Αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν και δούμε τον ταλαντούχο τραγουδιστή με τη δική του σειρά καλλυντικών, το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία θα τον περιμένει με ανυπομονησία. Αν σκεφτούμε μάλιστα τη ζήτηση των ανδρικών καλλυντικών που συνεχώς αυξάνεται, η σειρά που θα ετοιμάσει με την υπογραφή του θα ενθουσιάσει γυναίκες και άνδρες.