Έντονα χρώματα, μποέμ στοιχεία και μια δόση ανεμελιάς και νεανικής χαλαρότητας. Το Hardy candy δεν είναι απλά ένα brand με χειροποίητα αξεσουάρ είναι μια φιλοσοφία για το πως το χειροποίητο μπορεί να αλλάξει ακόμη και το πιο λιτό στυλ και να δώσει μια πινελιά καλοκαιριού σε κάθε μας εμφάνιση.

Hardy Candy Handmade Jewels savoir ville (1)

Μιλήστε μας για το Hardy candy. Ποτέ γεννήθηκε σαν ιδέα και ποια η σχέση σας με το χειροποίητο κόσμημα πριν αποφασίσετε να φτιάξετε το brand.

Έχοντας κάνει σπουδές πάνω στο σχέδιο μόδας και κοσμήματος υπήρχε πάντα στο μυαλό μου η ιδέα της προσωπικής μου ενασχόλησης με αυτά τα δύο αντικείμενα. Όλα ξεκίνησαν πριν από 3,5 χρόνια όταν αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου κόσμημα ως δώρο σε μία φίλη. Καθώς έψαχνα για τα υλικά μου δημιουργήθηκε η επιθυμία της κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων. Η άμεση ανταπόκριση και απήχηση σε γνωστούς και φίλους με ενθάρρυναν να συνεχίσω και κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Hardy Candy.”

Έντονα χρώματα, γεωμετρικές γραμμές και δυναμικό ύφος. Πιστεύετε στα statement αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν  άμεσα ακόμη και το  πιο ουδέτερο outfit;

“Τα Hardy Candy βασίζονται κυρίως στο πάντρεμα διαφορετικών υλικών και έντονων χρωμάτων, δημιουργώντας έτσι ένα ξεχωριστό και συνάμα ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο.”

Hardy Candy Handmade Jewels savoir ville (2)

Από που πηγάζει πιστεύετε η ομορφιά και η δύναμη του χειροποίητου; Έχουν ανάγκη οι άνθρωποι να νιώθουν πως κάτι φτιάχτηκε αποκλειστικά για αυτούς και είναι one of a kind;

“Το χειροποίητο κόσμημα ήρθε για να μείνει. Αυτό το υπέροχο ταξίδι των διαφόρων υλικών μέσα από την ματιά του δημιουργού μπορεί να προσφέρει μοναδικά κομμάτια έχοντας μια προσωπική ταυτότητα για τον καθένα ξεχωριστά. Ο κόσμος πιστεύω ότι μπορεί να εκτιμήσει την αξία του χειροποίητου και φορώντας το να νιώθει τη δυναμική του.”

Τι περιλαμβάνει η τελευταία σας συλλογή και τι ετοιμάζετε για τη νέα σεζόν;

“Η συλλογή για το καλοκαίρι περιλαμβάνει ένα μείγμα από φυσικά υλικά με έντονα χρώματα (καραβόσκοινο, κορδόνια, φίλντισι, φουντίτσες) συνδυασμένα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Την σειρά πλαισιώνουν και τα κλασικά πλέον κομμάτια της Hardy Candy. Για το φετινό χειμώνα έχω επιλέξει να σχεδιάσω διάφορα κοσμήματα για το χέρι και το λαιμό με βάση το μέταλλο και έντονο το μαύρο στοιχείο στα υπόλοιπα υλικά. Παράλληλα θα συνεχιστεί και η σειρά με τα θεματικά κοσμήματα που σχεδιάζω αποκλειστικά.”

Hardy Candy Handmade Jewels savoir ville (3)

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα κομμάτια από Hardy candy;

“Τα Hardy Candy μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε μέσω της σελίδας μας στο Facebook καθώς και στο Instagram hardycandy_.