Κατά πάσα πιθανότητα δε θεωρείς αναμενόμενο το να βρεις την έμπνευσή σου για μόδα για φέτος μέσα στην κουζίνα. Κι όμως, μάλλον οι fashion insiders κοίταξαν τα μπολ με τα φρούτα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας τους και κατέληξαν στα κυριότερα fashion trends της άνοιξης. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρώματα. Σύμφωνα λοιπόν με το Who What Wear τη φετινή άνοιξη κυριαρχούν αποχρώσεις που μας θυμίζουν μάλλον πως έρχονται πιο φωτεινές και χαρούμενες μέρες από αυτές που διανύουμε ως τώρα.

STYLE STALKER

Όσο οι νέες συλλογές συγκεντρώνονται στα ράφια των καταστημάτων, το χρώμα δείχνει να μετατρέπεται στην κυριότερη τάση της σεζόν. Θα πούμε για λίγο ένα μικρό αντίο στα μπεζ και τα καφέ items που κυριαρχούσαν ως τώρα στο street style. Βέβαια, αυτή η εναλλαγή δε μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη, ειδικά για όσους είχαν ρίξει μια ματιά στις συλλογές των Jacquemus και Gucci. Σε περίπτωση που το έχασες, οι οίκοι αυτοί γέμισαν τα catwalks τους με φρουτένια shades κατά τη διάρκεια του fashion month.

Tangerine Orange @MONIKH

Από το lemon yellow μέχρι το apple green και το κολακευτικό tangerine orange, προετοιμάσου να πειραματιστείς χρωματικά αυτόν τον Μάιο. Στο μεταξύ, αν “φοβάσαι” το χρώμα, θυμίσουν πως δεν υπάρχει λόγος: Το να υιοθετήσεις αυτή την τάση είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι ακούγεται. Διάλεξε ένα item σε έντονη απόχρωση και συνδύασε το με basic κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Αν είσαι περισσότερο τολμηρή από αυτό, αντί για basics, πρόσθεσε ένα ακόμα item στην ίδια απόχρωση. Δημιούργησε έτσι ένα απόλυτα bold αποτέλεσμα.

Apple Green @WETHEPEOPLESTYLE
Grape Purple @HEARTZEENA
Raspberry Pink @LUCYWILLIAMS02
Πηγή & φωτογραφίες: WhoWhatWear