Μπορεί το Halloween να γιορτάζεται κυρίως στο δυτικό κόσμο αλλά στις 31 Οκτωβρίου, Ανήμερα του Halloween, πολλά μαγαζιά της Αθήνας θα διακοσμηθούν με freaky αντικείμενα, όπως αράχνες, δράκουλες, Frankenstein, φαντάσματα, ιστούς αράχνης, νυχτερίδες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και θα περιμένει το κόσμο να ντυθεί με τα πιο ευφάνταστα κοστούμια και φυσικά τα πιο περίεργα μακιγιάζ για μια βραδιά τρόμου και μυστηρίου. Να είστε προετοιμασμένοι! Ποτέ δε ξέρετε ποιος μπορεί να σας τρομάξει.

 Trick or treat?

 hal1

Στο Second Skin, στις 31 Οκτωβρίου, θα γίνει ένα halloween party με πολλούς djs τόσο στο main floor όσο και στο red room. Σε ένα χώρο διακοσμημένο με κολοκύθες, αράχνες και άλλα halloween αντικείμενα, το Second Skin από τις 12 η ώρα το βράδυ θα ανοίξει τις πόρτες του και θα περιμένει όλους τους fans του halloween για να γιορτάσουν το κόσμο των πνευμάτων και της μαγείας με τα ανάλογα scary κουστούμια τους. Παράλληλα, θα μπορούν όσοι θέλουν δωρεάν να τους δημιουργήσουν ένα spooky make up από την make up artist Elizabeth Petrou( ειδική του είδους!).

Second Skin,

Δαμοκλέους 8, Γκάζι

hal2

Το six d.o.g.s ανανεώνει για τρίτη χρονιά το ραντεβού του με τους halloween fans για ένα Spooktacular Halloween Night! #3 και περιμένει όλο το κόσμο στις 31/10 να μεταμορφωθεί σε κάποιο scary and creepy πλάσμα βγαλμένο από ταινία τρόμου! Θα διατίθεται αχνιστό cocktail για τη συγκεκριμένη βραδιά και θα κοστίζει 5 ευρώ. Σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s θα υπάρχουν φωτογραφίες από την έκθεση ‘Scare The Death Away’ του Πέτρου Πουλόπουλου ενώ ολόκληρο το Project Space, θα μεταμορφωθεί σε Screening Room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ.

Η Εισόδος είναι ελεύθερη.

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι