Ταλέντο, ομορφιά και υγιές lifestyle συνθέτουν την εικόνα της Halle Berry που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει εμφανισιακά με την ηλικία της (51 ετών). Ο προσωπικός της γυμναστής, Peter Lee Thomas, έχει αναφέρει ότι «έχει την πειθαρχία και τις αντοχές μιας 25χρονης». Μια ματιά στα Instagram posts και stories της με το hashtag #FitnessFriday, τον επιβεβαιώνουν, δείχνοντας τις ποικίλες προπονήσεις με τις οποίες καταπιάνεται όπως μποξ, γιόγκα, πολεμικές τέχνες, ασκήσεις ενδυνάμωσης, αεροβική και αναερόβια γυμναστική. «Δεν φοβάται να πειραματιστεί και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα σχετικά με το fitness, επειδή καταλαβαίνει ότι για να υπάρξει πρόοδος και αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάνει πράγματα που μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνουν».

Αλλά η δέσμευσή της για ένα υγιές lifestyle δεν περιορίζεται μόνο στη διατροφή και την άσκηση. Η διάσημη ηθοποιός έχει εντρυφήσει στη σημασία της πνευματικής και ψυχικής υγείας (διαλογισμός, stretching), πράγμα το οποίο επίσης έχει μοιραστεί στα social media της.

Μια λίγο πιο προσεκτική ματιά στα Ιnstagram posts της, μπορούμε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο lifestyle της διάσημης ηθοποιού.

Τι περιλαμβάνει η fitness ρουτίνα της Halle Berry

*Προπόνηση με kettlebell

*Πρωτεΐνη από κολλαγόνο στον καφέ για λαμπερό δέρμα και έλεγχο της όρεξης

*Διαλογισμός για 10 έως 30 λεπτά την ημέρα

*Γιόγκα (ή stretching) πριν και μετά την προπόνηση

*Ασκήσεις για τους γλουτούς (slide 2) και για τον κορμό (slide 3)


Δες ακόμα: Το μυστικό της Jessica Biel για δυνατό σώμα και λιγότερο άγχος 
featured photo: Racked