Τα μεγαλύτερα hair color trends για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018

Τα μεγαλύτερα hair color trends για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018

Το φθινόπωρο έφθασε και είτε θα ήθελες μια μεγάλη είτε μια μικρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχουν διάφορα hair color trends για να διαλέξεις. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία της βαφής προσφέρουν νέους χρωματικούς τόνους και δίνουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα πειραματισμού με το χρώμα, χωρίς να τον κίνδυνο να ταλαιπωρηθούν ή να καταστραφούν τα μαλλιά.

Φέτος το φθινόπωρο, οι κυριότερες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές και εντυπωσιακές.

Φουτουριστικά χρώματα

Οι αποχρώσεις στις βαφές γίνονται πιο φουτουριστικές. Οι hairstylists εφαρμόζουν νέες τεχνικές είτε συνδυάζοντας αποχρώσεις διάφορων trends είτε δημιουργώντας νέες αποχρώσεις. Η τάση που ακολουθούν οι colourists τελευταία είναι η ανάμειξη μεταλλικών ή γκρι τόνων με πιο απαλές παστέλ αποχρώσεις.

instagram @wellahair

Pascal Le Segretain/Getty

Ρετρό

Οι ’70s επιρροές στο στυλ κυριαρχούν φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα, με χρώματα όπως το ταμπά και το καφέ. Αντίστοιχα, λοιπόν, άλλη μια τάση στα χρώματα των μαλλιών είναι οι γήινοι και χρυσοκίτρινοι τόνοι, όπως και οι απαλές αποχρώσεις του κόκκινου.

Instagram @wellahair

Μια άλλη τάση στα μαλλιά που αρχίζει να κυριαρχεί, με επιρροές από τη δεκαετία του ’80, είναι οι φωτεινές του μοβ, οι μοβ – κόκκινοι τόνοι ή το κόκκινο τύπου neon.

Getty images

Smokey Brunettes

Το νέο trend ονομάζεται flat - amber και ήρθε για να μείνει! Οι color experts το πετυχαίνουν συνδυάζοντας σταχτί με καστανές αποχρώσεις.

maneinterest.co

Updated γκρι

Σκούρο χρώμα στη ρίζα και πιο ανοιχτό γκρι στις άκρες συνδυασμένο με μεταλλικούς τόνους – αυτή η τάση εξερευνά όλες τις αποχρώσεις της γκρι παλέτας!

Jason Merritt/Getty Images

Instagram/ andomantically

Baby Balayage

Τα babylights είναι πολύ λεπτές και διακριτικές ανταύγειες που εφαρμόζονται τυχαία και θυμίζουν τα φυσικά ανοίγματα που είχαν τα μαλλιά σου όταν ήσουν μικρή. Το balayage είναι μια τεχνική βαφής που δίνει πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Το νέο trend συνδυάζει και τα δύο! Οι colorists το πετυχαίνουν κάνοντας σε άλλες τούφες babylights και σε άλλες ανοίγματα με την τεχνική balayage δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα με διακριτικές ανταύγειες που ξεκινούν από την κορυφή και καταλήγουν σε πιο έντονα ανοίγματα προς τα κάτω.

Instagram @taylor_taylor_london

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.