Παρακάτω θα βρεις μερικές νέες λέξεις που αφορούν τα μαλλιά σου. Copper που σημαίνει χάλκινο. Μία απόχρωση που υποστήριξε πρόσφατα η Zendaya. Μετά θα ανακαλύψεις το Dark Gold που είναι η πιο σκούρα εκδοχή του ξανθού που ήξερες μέχρι σήμερα. Το Nirvana Lite που έκαναν τάση οι Miley Cyrus και Kristen Stewart αλλά και οι pop επιλογές της Billie Eilish. Τέλος, θα βρεις το greige που ακολούθησαν πιστά οι Gigi Hadid, Amanda Seyfried και το Gilded Ombré.

Copper

Κι αφού πριν έναν χρόνο είδαμε το χάλκινο στα μαλλιά της Lady Gaga στην πορεία ακολούθησαν πολλές star του Hollywood. Φέτος η εκδοχή είναι λίγο πιο σκούρα, σχεδόν κοντά στο φυσικό χάλκινο. Είναι ένα καστανό χρώμα με λίγο από χρυσό και χάλκινο.

Dark Gold

Για τα μελαχρινά ή τα κορίτσια με σκούρα καστανά μαλλιά φαντάσου ένα αποτέλεσμα με χρυσά highlights. Οι θερμές αποχρώσεις είναι η απόλυτη τάση έναντι των περσινών ψυχρών. Ζήτησε από τον colorist να μη βάλει καθόλου κόκκινο αλλά να μείνει πιστός στις πιο γκρι.

Nirvana Lite

Cool και sexy μαζί, την ίδια στιγμή. Θυμίζει κάτι από τους Άγγελους του Τσάρλι και κάτι από τον Curt Cobain στις αρχές των ’90s. H Miley Cyrus και Kristen Stewart το δοκιμάσαν λίγο πιο χρυσό και με λίγο πιο σκούρες ρίζες.

Pops of Color

ΟΚ τα χρωματιστά μαλλιά έχουν ενδιαφέρον αν είσαι η Billie Eilish ή αν θες να κάνεις μεγάλες δοκιμές και να πάρεις τεράστια ρίσκα. Ή ετοιμάζεις μία pop καριέρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δοκιμάσεις πιο διστακτικά παλ αποχρώσεις στα μαλλιά σου, ώστε αν αλλάξεις γνώμη να μπορείς να τα επαναφέρεις εύκολα.

“Greige”

Είναι το ξανθό της Gigi που όλοι θέλουν. Αν τα φυσικά σου χρώματα είναι κοντά μη το πολυσκέφτεσαι.

Gilded Ombré

Μας το έδειξε η Selena Gomez πρόσφατα. Η σωστή περιγραφή είναι πως πρόκειται για ένα “χρυσό ουδέτερο ombré”. Τι το κάνει διαφορετικό από το παλιό ombré; Εδώ έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο ombre, με χρυσά highlights πολύ μελετημένα και με ζητούμενο το να φαίνεται σαν πολυδιάστατο. Ξεκινά από καστανό και καταλήγει σε αμμώδες καφέ έως σκούρο ξανθό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το κοντό bob της Kaia Gerber κόντυνε κι άλλο