Υπήρχαν φήμες εδώ και αρκετό καιρό ότι η Hailey Bieber πρόκειται να λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς ή περιποίησης. Και τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Και μάλιστα της επιβεβαίωσε η ίδια.

Η Hailey Bieber είναι μια γυναίκα που ασχολείται με πολλά. Είναι μοντέλο, fashion icon, Youtuber, σύζυγος. Τώρα, προσθέτει σε αυτή τη λίστα και τον ρόλο του επιχειρηματία, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το μοντέλο έχει καταθέσει έγγραφα για να κατοχυρώσει το όνομα “Rhode”, (από το μεσαίο όνομά της) για μία σειρά καλλυντικών.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Youtube, η Hailey Bieber επιβεβαίωσε ότι το beauty brand της έρχεται νωρίτερα από όσο περιμέναμε.

Η ίδια, απάντησε για το νέο της εγχείρημα σε ένα q&a, στο youtube, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενός subscriber.

«Εντάξει, δεν θα το κρύψω. Το brand Rhode είναι στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, και πλησιάζει το λανσάρισμά της. Έρχεται το 2022 και είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη».

Προσθέτοντας στη συνέχεια: «Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν».

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της Rhode Beauty, γνωρίζουμε ότι το εμπορικό της σήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, αρωμάτων, περιποίησης σώματος, προϊόντων μπάνιου, περιποίησης μαλλιών, μακιγιάζ , και περιποίηση επιδερμίδας.

 

Ένας λογαριασμός στο Instagram, ο οποίος έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 27.000 ακόλουθους, φαίνεται να υπάρχει για την επωνυμία με το όνομα «Rhode».

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι θέλει τα προϊόντα του brand της να είναι budget friendly:

«Θέλω να φτιάχνω προϊόντα που μπορούν να πάρουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, που να είναι προσιτά, που να μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι», είπε.