Εάν όσο ζεσταίνει ο καιρός νιώθεις το δέρμα σου να εκπέμπει sos, μην πανικοβάλλεσαι. Σίγουρα δεν είσαι η μοναδική και ακόμα πιο σίγουρα υπάρχει εξήγηση.

Οι θερμοκρασίες που ανεβαίνουν σε συνδυασμό με την υγρασία μπορεί να σε κάνουν να εμφανίσεις issues που ενδεχομένως δε γνώριζες ότι είχες. Ή ακόμα και να επιδεινώσουν κάποια που ήδη έχεις. Όλο σου το είναι από τη κορυφή μέχρι τα νύχια ζητά μια σωτήρια αλλαγή.

pixabay

Ας δούμε πως μπορείς να βγεις νικήτρια από τη μάχη για εμφάνιση στην τρίχα, κάτω από τις αντίξοες καλοκαιρινές συνθήκες.

Oil-free spf

Πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Το καλοκαίρι που το δέρμα γίνεται ακόμα πιο λιπαρό, το μόνο που δε χρειάζεται είναι extra λιπαρότητα. Επίλεξε έξυπνα ένα sunscreen που θα απαλλαγμένο από έλαια. Ποια θα ήθελε εξάλλου φραγμένους πόρους και δέρμα που ασφυκτιά κάτω από βαριά προϊόντα;

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου

Το ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο, κάθε μέρα το γνωρίζεις ήδη. Εκεί που την πατάς συνήθως είναι στην ποσότητα και στις περιοχές που (νομίζεις ότι) πρέπει να το εφαρμόζεις. Όχι φίλη μου, το πρόσωπο δεν είναι η μόνη περιοχή που χρειάζεται προστασία. Κάθε, μα κάθε περιοχή που εκτίθεται δεν πρέπει να μένει παραπονεμένη. Ειδικά το ντεκολτέ και ο λαιμός μπορεί εύκολα να ξεχαστούν. Η φωτογήρανση είναι φαντάζομαι το τελευταίο που επιθυμούσες.

Freezy hair do care

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με σπαστά μαλλιά γνωρίζεις από πρώτο χέρι τον αληθινό αγώνα. Μαλλιά που με την πρώτη υποψία υγρασίας φουντώνουν. Έφτασε η στιγμή της ρεβάνς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και αποτελεσματικό από τα τις κλασικές πλεξούδες. Θα δώσουν στυλ και θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου, ενώ παράλληλα θα κρατήσουν πειθαρχημένα τα μαλλιά σου. Με την εξάσκηση θα γίνεις ο απόλυτος guru του πιο fun και girly χτενίσματος.


Featured image: unsplash