Υπήρξε μια περίοδος, που ο 20χρονος φωτογράφος Peter DeVito, δεν μπορούσε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία του online χωρίς να την επεξεργαστεί πρώτα στο Photoshop. Τώρα, έχει αποκτήσει χιλιάδες followers για τον τρόπο που μέσα από τη δουλειά του απεικονίζεται τόσο η ακμή όσο και οποιαδήποτε άλλη ατέλεια στην επιδερμίδα.

Μέσα στους προηγούμενους μήνες ο DeVito, ένας φοιτητής illustration στη σχολή Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης, δημιούργησε μια σειρά από κοντινές φωτογραφίες δικές του και άλλων που δείχνουν την ακμή στο πρόσωπο τους.

https://www.instagram.com/p/BaRsN0ajLpX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

«Ήμουν πραγματικά εμπνευσμένος από τις αναρτήσεις των ανθρώπων στα social media σχετικά με την αποδοχή του σώματος τους και του εαυτού τους, αλλά ένιωσα ότι υπάρχει ένα κενό στους ανθρώπους που έχουν ακμή», ανέφερε ο DeVito στην ιστοσελίδα Elle.com.

https://www.instagram.com/p/BdVxS5-D8KX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Τα σχόλια στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι γεμάτα με ευγνωμοσύνη. Για παράδειγμα ο χρήστης του Instagram @ee.iibb έγραψε, «Αυτές οι φωτογραφίες με κρατούν υγιή και με βοηθούν να αποδέχομαι τον εαυτό μου τις μέρες που είμαι τέλεια ατελής».

https://www.instagram.com/p/BZZBTGDD3jL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi https://www.instagram.com/p/BYoc6a9jdvB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Την ίδια ώρα, ο χρήστης @yuan_aza πρόσθεσε ότι «Παλεύω με την ακμή για περισσότερο από 20 χρόνια. Αυτή η φωτογραφία με κάνει να νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου. Σ΄ευχαριστώ που την μοιράστηκες».

O φωτογράφος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να αποδέχονται τον εαυτό τους και να μην τον συγκρίνουν με το πώς φαίνονται οι άλλοι».

Μάλιστα, η Cara Delevigne έκανε repost μια φωτογραφία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

It’s so wrong that if I had taken that picture of myself, then I wouldn’t have posted it #repost @freethenipple @suffocate ❤️thank you to women who are brave. shot by @peterdevito Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις
Featured photo: INSTAGRAM/@PETERDEVITO