Κάπως έτσι ντύνονται οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Tips για να έχεις κατά νου

Η αυτοπεποίθηση επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και το outfit που επιλέγεις για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Είμαι σίγουρη ότι έχεις αντιληφθεί την διαφορά. Με άλλον αέρα περπατάς στον δρόμο όταν φοράς κάτι που νιώθεις ότι σε κολακεύει ή σου ταιριάζει, πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, κι αλλιώς όταν συμβαίνει το αντίθετο.

Για να μπορέσεις να τονώσεις λοιπόν την αυτοπεποίθησή σου, πρέπει να έχεις κατά νου τις ακόλουθες συμβουλές. Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις την ντουλάπα σου, φόρεσε αυτό που ταιριάζει σε σένα και να θυμάσαι:

Να βρεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα σου Το Α και το Ω του στιλ σου. Ανακάλυψε ποια ρούχα είναι ιδανικά για σένα και ποια είναι εκείνα που σε αναδεικνύουν περισσότερο. Είτε έχεις κάποια παραπάνω κιλά, είτε όχι, πρέπει να επενδύσεις σε εκείνα που σου ταιριάζουν.

67e3e26c8c5ee8f3ef6d8212adf8da84

Να αναδεικνύεις τα αγαπημένα σημεία του σώματός σου: Μακριά πόδια, ύψος, καμπύλες και γενικά οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου αγαπάς. Βρες το κατάλληλο outfit και παίξε με αυτό.

42f82066ad0b08f8a2eca02c5cc48aef

Να ανακαλύψεις ποια χρώματα ταιριάζουν με σένα: Ποια είναι δηλαδή εκείνα που έχουν την μαγική ικανότητα να κάνουν τα μάτια, τα μαλλιά και το δέρμα σου να λάμπουν. Σίγουρα σου έχουν πει έστω και μια φορά "αυτό το χρώμα σε φωτίζει και σε αναδεικνύει".

style

Να θυμάσαι την τελευταία φορά που ένιωσες τέλεια με outfit: Ήταν όταν φόρεσες εκείνο το καλοκαιρινό φόρεμα σε κάποιο γάμο ή μήπως όταν επέλεξες ένα εφαρμοστό blazer σε κάποιο meeting της δουλειάς. Όποτε και να ήταν, προσπάθησε να σκεφτείς γιατί ένιωσες καλά. Όταν το καταλάβεις, θα δεις ότι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ντουλάπα σου.

27a77f2b90ab40573bc30f3735ac8f4d

Να προσδιορίσεις το στιλ σου: Ένα μυστικό της αυτοπεποίθησης είναι απλά να είσαι ο εαυτός σου και να πιστεύεις ότι είσαι μοναδική. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, άλλωστε. Το ίδιο συμβαίνει και με το στιλ σου. Μη κοιτάς μόνο τι ταιριάζει στους άλλους αλλά τι ταιριάζει σε ένα. Βάλε την δική σου υπογραφή στο στιλ σου για να νιώθεις καλά μέσα σου αλλά και να δείχνεις ποια είσαι.

style-5

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.