ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η έκθεση του Γρηγόρη Δάλλη στο “Propaganda Rolling Store ArtRoom” παρουσιάζει ένα μέρος της προηγούμενης έκθεσής του, στην “Τεχνόπολη-Γκάζι“, παρέα με καινούριες φωτογραφίες της ίδιας σειράς. Αποτυπώνει, εκ των έσω, την εργασιακή καθημερινότητα των εργαζόμενων στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Κοζάνη!

Οι ημέρες αυτές είναι οι ημέρες που όλοι μας έχουμε συνδυάσει με πολύχρωμα λαμπιόνια να στολίζουν όλους τους χώρους και να δημιουργούν το εορταστικό περιβάλλον που έχουμε γνωρίσει και συνηθίσει! Ο Γρηγόρης Δαλλής θα μας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους αυτούς που με το έργο τους προσφέρουν σε εμάς αυτό το αγαθό και θα μας υπενθυμίσει την ύπαρξή τους, ειδικά τις μέρες των γιορτών που όλα αυτά τα φώτα γύρω μας θα μπορούσαν απλά να σβήσουν αν αυτοί δε βρίσκονταν εκεί την ώρα που εμείς οι υπόλοιποι στολίζουμε χριστουγενιάτικα δέντρα, τρώμε μελομακάρονα ή πίνουμε το κρασί μας και ζούμε τα Χριστούγεννα!

Μια ρεαλιστική προσέγγιση της μεγάλης γιορτής που έρχεται να αφυπνίσει για να υπενθυμίσει την ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων που δεν είναι πάντα και για όλους δεδομένα!

Πότε: 19 Δεκεμβρίου 2013 // ώρα: 19:00

Πού: στο “Propaganda Rollin co. Store Art Room”, Ισαύρων 7, Θεσσαλονίκη. Διάρκεια έκθεσης: 19/12/2013 - 15/01/2014, ώρες καταστημάτων.

Ο Γρηγόρης Δάλλης γεννήθηκε το 1971 και ζει μόνιμα στην Κοζάνη. Το επάγγελμά του είναι Υπ. ΔΕΗ. Ασχολείται με την φωτογραφία από το 1998. Στο ενεργητικό του έχει πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις φωτογραφίας, ομαδικές, παρουσία σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχές σε φεστιβάλ, παρουσία σε κριτικές επιτροπές και πολλές άλλες δραστηριότητες που συνδυάζουν την φωτογραφία, τα εικαστικά και άλλες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο ίδιος πιστεύει ότι η τέχνη γενικότερα έχει κοινά σημεία σε οποιαδήποτε μορφή της και αντλεί εικόνες και έμπνευση για να εκφραστεί από, οτιδήποτε καταφέρνει να τον αγγίξει και να τον “συν-κινήσει”. Διατηρεί τον διαδικτυακό τόπο www.dallis.gr, όπου παρουσιάζει μέρος της δουλειάς του.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.