Η Grace Ciao αγαπάει το σχέδιο μόδας. Αγαπάει, όμως, και τα λουλούδια. Κάποτε κατάλαβε ότι αυτά τα δύο μπορεί να τα συνδυάσει. Ακόμα κι αν δεν έχεις τρομερή σχέση με τη μόδα, την υψηλή ραπτική και τα catwalks, τα σχέδια της δεν γίνεται να μην τα θαυμάσεις.

Τα πάντα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι από την ίδια. Όλα ξεκίνησαν όμως από ένα μαραμένο λουλούδι, τα πέταλα του οποίου έδωσαν ζωή στο σχέδιο της. Έκτοτε τα λουλούδια έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργικότητας της. Τα λουλούδια, όπως και κάθε άλλο φυτό, είναι πηγή ζωής. Και ζωή είναι δύναμη. Δύναμη όχι με την συνηθισμένη έννοια. Δυναμικό είναι κάτι που δε σταματά να εξελίσσεται και να κινείται. Δυναμικά είναι και τα σχέδια μόδας της Grace Ciao.

Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό το πως μια φούστα από πέταλα μοβ ίριδας δίνει την εντύπωση ότι κυματίζει από τον αέρα. Κι όλα αυτά βλέποντας τα από φωτογραφίες. Φαντάσου τι εντύπωση δίνουν τα σχέδια αυτά αν έχεις τη δυνατότητα να τα δεις από κοντά και να θαυμάσεις και τις τρεις διαστάσεις τους.

Η Grace Ciao αντικατέστησε τα υφάσματα με τις υφές από τα πέταλα των λουλουδιών και οι μεγάλοι οίκοι μόδας θα ήθελαν πολύ να κάνουν το ίδιο. Έχει δώσει τα σχέδια της σε ονόματα όπως, Christian Dior, Chanel, Michael Kors, Kate Spade NY και πολλά άλλα. Κι όσο δύσκολο κι αν είναι να βάλουμε εμείς εδώ μια δική της δημιουργία, το μόνο που ευχόμαστε είναι να συνεχίσει να γεμίζει το feed μας στο Instagram με τα ονειρικά σχέδια της.


Featured image: @grace_ciao | Instagram