Από το 2009 μέχρι και το 2015, το Glee ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής και παγκόσμιας τηλεόρασης. Κυκλοφόρησε συνολικά 100 επεισόδια και έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές, όχι πάντοτε για τους σωστούς λόγους. Όσο περνούν τα χρόνια, ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες τις συγκεκριμένης παραγωγής και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Τα πολλά σκάνδαλα που απασχόλησαν στο backstage του Glee

Αρχικά ήταν η υπόθεση του Mark Sailing, ο οποίος στη σειρά υποδυόταν τον Puck. Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί και αποδείχθηκε ένοχος για την κατοχή εικόνων παιδικής πορνογραφίας και τελικά αυτοκτόνησε περιμένοντας να του αποδοθεί η ανάλογη ποινή από την δικαιοσύνη. Ο θάνατος του ηθοποιού Cory Monteith, πρωταγωνιστή της σειράς, ήταν και αυτός που συγκλόνισε το κοινό. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Lea Michele.

Κι ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με τον θάνατου του Monteith, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και διάφορες πληροφορίες για τη συμπεριφορά της Lea Michele. Η ίδια κατηγορήθηκε από πολλά άτομα του καστ και του υπόλοιπου συνεργείου για bullying και λεκτική βία στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, κάτι που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Και τέλος, υπάρχει και η τραγική περίπτωση της Naya Rivera, η οποία πριν από μόλις 2 χρόνια έχασε τη ζωή της σε μία βόλτα με βάρκα προσπαθώντας να σώσει τον γιο της.

Η σειρά ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη συγκεκριμένο τίτλο

Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο project. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να ρίξει φως σε πολλές άγνωστες πτυχές της σειράς. Πρόκειται μάλιστα για μία παραγωγή Discovery+ σε συνεργασία με την εταιρεία ID, η οποία βρίσκεται πίσω από το πολύ πρόσφατο ντοκιμαντέρ The House of Hammer, που αφορά την υπόθεση του Armie Hammer.