Τι συμβαίνει με τις γλάστρες LECHUZA;

Kαι γιατί δεν είναι οι συνηθισμένες γλάστρες;

Το 1999 ο Horst Brandstätter, το μυαλό πίσω από τα Playmobil εμπνεύστηκε μια γλάστρα που θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά. Aυτές οι γλάστρες μπορούν να είναι και ανεξάρτητες και αυτό είναι από τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους. Οι συγκεκριμένες γλάστρες διαθέτουν ένα ευφυές σύστημα αυτοποτισμού, το οποίο παρέχει τη σωστή ποσότητα νερού στο φυτό, συμβάλλοντας στην καλύτερη ανάπτυξη του. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους αξίζει να σου πω για το υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό τους, το πόσο ανθεκτικές είναι αλλά και για τα αξεσουάρ που τις συνοδεύουν και κάνουν τη φύτευση και τη μεταφύτευση πανεύκολη.

Με το όνομα «Lechuza», που στα ισπανικά σημαίνει η κουκουβάγια, οι υπέροχες γλάστρες έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας για τους παρακάτω λόγους:

Απαιτούν λιγότερο πότισμα από τις συνηθισμένες γλάστρες. Το σύστημα αυτοποτισμού εξασφαλίζει άριστη παροχή νερού, έως και 12 εβδομάδες μέχρι το επόμενο πότισμα. Διαθέτουν δείκτη στάθμης νερού ο οποίο ενημερώνει για το πότε χρειάζεται το επόμενο πότισμα. Επίσης διαθέτουν βαλβίδα αποστράγγισης ώστε να αποτρέπεται η υπερχείλιση της γλάστρας σε περίπτωση βροχής.

Εύκολη μετακίνηση. Τις γλάστρες που θυμάσαι, με τα εμφανή ροδάκια, να τις ξεχάσεις. Η βάση με τα ''αόρατα'' ροδάκια κυκλοφορεί σε πολλά μεγέθη και κάνει την μετακίνηση των φυτών εύκολη. Oι Lechuza δε σου φανερώνουν τα ροδάκια τους, απλά μετακινούνται πάνω σ αυτά και αυτό το μαγικό είναι ένα ακόμα συν στη τέλεια αισθητική τους. Δε χρειάζεται πλέον να σε απασχολεί η μικρή μετακίνηση της γλάστρας ή και η αλλαγή της σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Το υλικό τους κάνει τις γλάστρες ανθεκτικές και ελαφρύτερες.

Ο σχεδιασμός τους και η ποικιλία τους μπορούν να γίνουν έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού. Θα σου αλλάξουν τη διάθεση στη βεράντα αφού δε θυμίζουν σε τίποτα τις κλασικές, συνηθισμένες γλάστρες. Τα διαφορετικά χρώματα και μεγέθη θα σε καλύψουν είτε θες minimal αισθητική είτε θες να προσθέσεις χρώμα στη διακόσμηση σου.

Μάθε περισσότερα: www.lechuza.gr

Πάρε μερικές ιδέες από τα μοντέλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, που μας άρεσαν πολύ:

cantro_color_s_sgrau_large classico_tp_large cubico_cottage_mok_large

cubico_srot_largemini delta_anth_large

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.