Θυμάσαι εκείνη την όμορφη βραδιά που ετοιμαζόσουν για κανένα δίωρο περίπου, ανυπομονώντας για το πρώτο σου ραντεβού με εκείνον τον cool τύπο που γνώρισες στο Tinder; Εκεί, που τη στιγμή που επέλεγες το χρώμα του κραγιόν σου έχοντας βρει το ιδανικό outfit και δύο τρία έτοιμα θέματα για να αποφύγεις τυχόν άβολες σιωπές, έλαβες ένα μήνυμα. Το μήνυμα πρακτικά ακύρωνε όλο το ραντεβού. Βέβαια είσαι τυχερή, μιας και θα μπορούσε η ακύρωση να έχει αντικατασταθεί με ένα τιμιότατο ghosting. Γιατί αυτό το περιλαμβάνει το glamboozling.

Τι είναι το glamboozling;

Glamboozling σου συμβαίνει όταν το ερωτικό ενδιαφέρον σου ακυρώνει το ραντεβού σας την τελευταία στιγμή. Κυριολεκτικά, λίγα λεπτά πριν μπεις στο αυτοκίνητο με το GPS ανοιχτό. Η ακύρωση, είτε συνεχίζεται με ένα μήνυμα “συγγνώμης” μετά από λίγες μέρες είτε με ghosting. Προφανώς και είναι μια πολύ απογοητευτική τακτική, μιας και συμβαίνει όσο είσαι ενθουσιασμένη και ανυπόμονη, λίγο πριν τη “μεγάλη” στιγμή.

via GIPHY

Τι μπορείς να κάνεις;

Αρχικά, σταμάτα το αρνητικό τρένο σκέψης στο οποίο έχεις “επιβιβαστεί”. Αφενός, ενδέχεται όντως να του έτυχε κάτι και να αναγκάστηκε να ακυρώσει. Αφετέρου, όπως κι αν έχουν τα πράγματα, το timing είναι σοφό. Οπότε σταμάτα να “σκαλίζεις” τα πώς και τα γιατί και αποδέξου πως δεν ήταν αυτή η βραδιά του love story σας.

Ωστόσο, αν πέσεις θύμα glamboozling όταν ο πλανήτης συνεχίσει να κινείται, μη χαραμίσεις το outfit σου. Πάρε τηλέφωνο την παρέα σου και κανόνισε ένα ποτό της τελευταίας στιγμής. Το να πρέπει να αφαιρέσεις το φρέσκο makeup σου είναι ίσως από τα πιο “ξενέρωτα” πράγματα που μπορείς να κάνεις στην πραγματική ζωή. Για αυτό, πιες ένα ποτό όπως και να έχει.

Μετά από αυτό, δε νιώθεις λίγο καλύτερα που τα πραγματικά ραντεβού έχουν αναβληθεί για ένα διάστημα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως αποκλείεται να βρεις τον έρωτα στην καραντίνα.

featured image: PopSugar