Οι έξοδοι και τα party των γιορτινών ημερών προστάζουν outfits γεμάτα λάμψη και glam διάθεση. Η λάμψη έρχεται πρώτη. Όμως είναι και κάποιες από εμάς που προτιμάμε να φορέσουμε κάτι λιγότερο glamorous αλλά εξίσου λαμπερό. Aν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, να ξέρεις δεν είσαι μόνη σου και υπάρχει λύση. Μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις χωρίς να νιώθεις ότι το outfit σου είναι υπερβολικά φανταχτερό για σένα.

Επίλεξε όμορφα αλλά απλά κομμάτια. Συνδύασε με αξεσουάρ που θα δώσουν στο look σου τόση δόση glam όση είναι απαραίτητη για να μην είσαι εντελώς casual αλλά ούτε και υπερβολικά λαμπερή.

Είτε διαλέξεις να φορέσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ πάνω από το LBD σου είτε να κάνεις ένα ωραίο layering με κολιέ ή βραχιόλια, τα κοσμήματα θα μεταμορφώσουν άμεσα το look σου.

Friendinfashion

Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να διαλέξεις να φορέσεις ένα κομμάτι από όλο το outfit πιο ξεχωριστό, όπως ένα sequin blazer.

Πάντως σε κάθε περίπτωση δε χρειάζεται να αγοράσεις τα πιο ακριβά κομμάτια για να πετύχεις το τέλειο look.

Υπάρχουν αρκετές οικονομικές προτάσεις χωρίς να χάνουν ούτε στο ελάχιστο από λάμψη και καλαισθησία. Συνέχισε λοιπόν προς τα κάτω για να δεις τις ιδέες που έχουμε να σου προτείνουμε. Ώρα να επαναπροσδιορίσεις το γιορτινό σου outfit εύκολα και πολύ απλά.

Η&Μ
Ζara
Zara
Zara
Zara
Berska
Asos