Παρακάτω θα βρεις ιδέες για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις το γκρι χρώμα στο μπάνιο σου.

Τόλμησε το wallpaper

Πλέον το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος όπου κυριαρχεί το κλασικό, αλλά είσαι ελεύθερη να δημιουργήσεις και να το διακοσμήσεις όπως θέλεις. Έτσι μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά είναι η ταπετσαρία. Ιδιαίτερα οι ταπετσαρίες που έχουν αυτό το ink look σε γκρι-μαύρους τόνους, δίνουν μια απίστευτα elegant διάθεση στον χώρο. Μπορεί να σου φανεί φλύαρο στην αρχή, αλλά θα δεις πως με κάποιες ιδιαίτερες πινελιές -όπως ξύλινα έπιπλα- το αποτέλεσμα θα σου αλλάξει άποψη.

designcoveblog.com

Glossy εφέ

Οι αντιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο στα χρώματα, αλλά και στις υφές. Εκτός από το λευκό και το σκούρο γκρι, μπορείς να παίξεις με το ξύλο και τα glossy πλακάκια στον τοίχο. Συμπληρώνοντας με λεπτές πινελιές, όπως πλεκτά καλάθια ή ένα χαλάκι σε λευκές αποχρώσεις, μπορείς να φτιάξεις έναν χώρο που είναι όσο minimal και ισορροπημένος πρέπει.

Γεωμετρικό στιλ με χρυσές λεπτομέρειες

Καθώς οι αποχρώσεις του γκρι μπορεί να είναι πολύ σκοτεινές, ανάλογα με την επιλογή χρώματος που θα κάνεις, μπορείς να το εξισορροπήσεις επιλέγοντας το χρυσό στις υπόλοιπες επιφάνειες. Ο καθρέπτης, για παράδειγμα, ή η βρύση στον νεροχύτη είναι μικρές επιφάνειες στις οποίες μπορείς να επενδύσεις, καθώς δίνουν αμέσως έναν φωτεινό τόνο στον χώρο. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να επιλέξεις μαρμάρινα δάπεδα ή την επιφάνεια του νεροχύτη για συμπληρώσεις αυτό το γεωμετρικό στιλ.

https://clevelandcourage.org

Δες ακόμα: Ιδέες για να ομορφύνεις τις πιο βαρετές γωνίες του σπιτιού σου