Σχεδιασμένο ώστε να έχει την τέλεια εφαρμογή, το φετινό G!kini αγκαλιάζει το σώμα της σύγχρονης γυναίκας κάνοντάς την πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού.

IMG_4848edited (Custom)

411A2317 (Custom)

Η μόδα, η yoga, ο αθλητισμός και τα ταξίδια, συνδυάζονται με ένα μοναδικό τρόπο πρεσβεύοντας τις αξίες του G!kini που το κάνουν μοναδικό. Ένα G!kini για κάθε στιγμή της ημέρας, ένα μαγιό για κάθε σωματότυπο, το αγαπημένο μας brand ξεφεύγει από το βαρετά τέλειο και εξιδανικεύει το “εξαιρετικό”, όποιο και να είναι αυτό.

Έντονα χρώματα βγαλμένα από την πιο εμπνευσμένη ζωγραφική παλέτα, γεωμετρικά prints, τυπώματα που θυμίζουν ελληνικό νησί, παιχνιδιάρικα βολάν και ατίθασα κρόσσια, είναι μόνο μερικά από όλα όσα  μας υπόσχεται το G!kini για φέτος το καλοκαίρι.

411A2147 (Custom)

411A2122 (Custom)

www.gkini-swim.com, Facebook 

Σημεία πώλησης σε Ελλάδα: Simple Caractere, B38, Viva Vida, Vanity & Posh, Snatch, Quality People, Idol Boutique, Bitzoni, Notos Galleries, Arkos, Fistiki, F Store, Doryssa Bay, Azul, Nouveau, Esther S Boutique, Pyx1s, Walk-in Closet, Magda K., και στην Κύπρο: Napa Mermaid Hotel Boutique, Fasouri Watermania Waterpark, Paphos Amathus Beach Hotel Boutique