Η Negin Mirsalehi, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το προσωπικό της blog και λατρέψαμε μέσα από το Instagram και το YouTube. Αν δε σου λέει κάτι αυτό το όνομα τότε ναι ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τη Negin αλλά και τα προϊόντα μαλλιών Gisou που έχει λανσάρει!

#gisou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisou (@gisou) στις

Μόλις τη δεις, το 1ο πράγμα που θα ζηλέψεις πάνω της είναι τα πραγματικά απίστευτα μαλλιά της… πλούσια, μακριά, υγιή. Πώς γίνεται να μη θες να δοκιμάσεις τα προϊόντα που χρησιμοποιεί; Το 1ο προϊόν που έβγαλε και τα ξεκίνησε όλα; Το Honey Infused Hair Oil. Έχει άπειρους τρόπους χρήσης και αν σου υπόσχεται και μαλλιά όπως της Negin είναι να μην την κάνεις την τρέλα; (Γιατί για τρέλα μιλάμε αν σκεφτείς πως η τιμή του αγγίζει τα 74 € ).

N° 1 #gisou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisou (@gisou) στις

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν το styling αλλά και μετά. Να προσθέσεις μερικές πολύτιμες σταγόνες στη μάσκα μαλλιών σου ή να το αφήσεις όλο το βράδυ σαν θεραπεία μαλλιών. Το μυστικό της επιτυχίας του; Το μέλι – το οποίο παράγει ο πατέρας της- και οι ενυδατικές του ιδιότητες που σου χαρίζουν απίστευτα ενυδατωμένα και δυνατά μαλλιά.

Όταν τα ξέρεις όλα αυτά και έχεις δει και τα μαλλιά της Negin, πώς γίνεται να μην το θες; Δυστυχώς δεν κάνει απευθείας αποστολή στην Ελλάδα, γι’ αυτό και όταν λέμε πως κάναμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε το εννοούμε! Το Honey Infused Hair Oil έκανε ολόκληρο ταξίδι από τη Γαλλία ως την Ολλανδία από όπου μας το έφερε μια φίλη στην Ελλάδα.

Άξιζε, λοιπόν, η τόση προσπάθεια;

Η απάντησή μου είναι ένα τεράστιο ΝΑΙ. Μερικές σταγόνες είναι πραγματικά αρκετές και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Μπορείς πραγματικά να αντικαταστήσεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν μαλλιών και να χρησιμοποιείς μόνο αυτό. Με τον καιρό η ποιότητα και η εμφάνιση των μαλλιών γίνεται όλο και καλύτερη και 1,5 χρόνο μετά μας έχει μείνει ακόμη αρκετή ποσότητα – τα βγάζει και με το παραπάνω τα λεφτά του δηλαδή… Ελπίζουμε πραγματικά να καταφέρεις να το δοκιμάσεις γιατί σίγουρα θα το λατρέψεις και κυρίως πως θα λατρέψεις τα μαλλιά σου…

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Όλον αυτόν τον καιρό χρησιμοποιείς τη μάσκα μαλλιών με λάθος τρόπο
featured image: beautybybrittany.us