Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN  και κέρδισε όσες καρδιές δεν είχε κερδίσει μέχρι σήμερα με τον ρόλο του Ενωμοτάρχη στις Άγριες Μέλισσες.

Στο βίντεο της -πάντα υπέροχης- Κάλλιας Καστάνη η ζωή του ηθοποιού ξεδιπλώνεται από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τα νεανικά του και φτάνει μέχρι τη δουλειά του ως υπάλληλος στη ΔΕΗ. Ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει τη σταθερότητα του δημοσίου και να διαλέξει τη αβεβαιότητα της τέχνης του ηθοποιού όντας αυτοδίδακτος, χωρίς να έχει φοιτήσει ποτέ σε κάποια δραματική σχολή. Αυτή του η απόφαση του στοίχισε όχι μόνο σε ασφάλεια αλλά και στο να χάσει κάποιους φίλους που πίστεψαν πως όλο αυτό είναι μία τρέλα. Μία καριέρα που όπως λέει κι ο ίδιος δεν είχε καθόλου εύκολη διαδρομή.

Η μητέρα του δεν αποδέχτηκε ποτέ τη δουλειά του κι αυτό όπως θα δεις είναι κάτι που μάλλον τον πληγώνει μέχρι σήμερα. Υπήρξε ένας από τους πρώτους κλόουν παιδικών πάρτυ στην Ελλάδα ενώ χρειάστηκε περίπου δέκα χρόνια μέχρι να πειστεί ότι μπορεί να ζήσει από τη δουλειά του.

Μόλις το βίντεο τελειώνει ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται συγκινημένος, ίσως και αμήχανος πως “είμαι κλειστός χαρακτήρας και οι άλλοι το παρεξηγούν” χωρίς να καταλαβαίνει ότι μόλις μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να τον αγαπάμε παραπάνω.

featured photo: opentv