Παρά το γεγονός πως η θέση του ήλιου τη στιγμή που γεννήθηκες παίζει ρόλο στην προσωπικότητά σου, είναι στην πραγματικότητα μόνο μία από τις πολλές πλανητικές θέσεις που ενώνονται για να συνθέσουν τον γενέθλιο χάρτη σου.

Έτσι, αν πάντα νιώθεις ότι το ζώδιό σου απλώς δεν συγχρονίζεται με την προσωπικότητά σου, μη χάνεις τις ελπίδες σου. 

Το ζώδιό σου ουσιαστικά δίνει τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Την εικόνα που βλέπουν η άλλοι.

Καθένας από τους 12 οίκους της αστρολογίας σχετίζεται με διαφορετικά θέματα και τομείς της ζωής σου. Έτσι, εάν ο ήλιος σου βρίσκεται στον 10ο οίκο (που σχετίζεται με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα), μπορεί να έχει περισσότερες επιπτώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, για παράδειγμα.

Πέρα από την κατανόηση του πώς θα εμφανιστεί το ζώδιό σου στη ζωή σας, υπάρχουν μερικά άλλα μέρη στον γενέθλιο χάρτη σου που σίγουρα θα θέλεις να αναζητήσεις περισσότερες ενδείξεις για το αστρολογικό σου προφίλ.

Πού αλλού μπορείς να κοιτάς

Η θέση της σελήνης κατευθύνει τα συναισθήματα και το υποσυνείδητό σου και μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον εσωτερικό σου κόσμο. Μπορεί επίσης να σας δώσει ισχυρές ενδείξεις για την αστρολογική σου συμβατότητα με άλλους ανθρώπους.

Εκτός από τη σελήνη, ο νότιος σεληνιακός κόμβος σου, υπαγορεύει την προσωπικότητά σου της «προηγούμενης ζωής» και είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι ταυτίζονται. Ο νότιος σεληνιακός κόμβος είναι το αντίθετο ζώδιο του βόρειου κόμβου σου και σχετίζεται με τα δώρα που φέρνεις σε αυτή τη ζωή και τη ζώνη άνεσής σου.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ανερχόμενο ζώδιο σου (ή το ζώδιο που ανέβαινε στον ανατολικό ορίζοντα όταν γεννήθηκες) μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σου, τη στάση σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να βρεις όλα τα παραπάνω είναι η ημερομηνία γέννησής σου, η ώρα γέννησης και η τοποθεσία γέννησης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που είναι απόλυτα αφοσιωμένα σε ό,τι κάνουν