Γιατί ο Υδροχόος έλκεται τόσο έντονα από τον Ταύρο;

Γιατί ο Υδροχόος έλκεται τόσο έντονα από τον Ταύρο;

Υπάρχουν τέσσερις λόγοι που εξηγούν αυτή την αστρολογική έλξη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζώδια επιβεβαιώνουν το "τα ετερώνυμα έλκονται". Αυτό συμβαίνει και με τον συνδυασμό Ταύρου και Υδροχόου. Ο Ταύρος είναι περισσότερο γήινος και κτητικός, ενώ ο Υδροχόος αέρινος και ανεξάρτητος. Κι όμως υπάρχει μια έντονη έλξη μεταξύ τους. Παρόλο, λοιπόν, που αυτά τα δύο είναι απέναντι, ελκύουν το ένα το άλλο πολύ.

Κύρια χαρακτηριστικά του Ταύρου είναι η επιμονή, η πρακτικότητα, η υπομονή και η αγάπη για τα υλικά αγαθά. Ζει στο τώρα και το απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις. Από την άλλη ο Υδροχόος ζει στο μέλλον. Είναι ανεξάρτητος, εκκεντρικός και για πολλούς "παράξενος". Κάποιες φορές δείχνει ψυχρός. Αυτά τα δυο ζώδια φαίνονται να μην ταιριάζουν καθόλου με την πρώτη ματιά. Όμως υπάρχει μια έντονη έλξη μεταξύ του. Παρακάτω θα διαβάσεις τους λόγους που εξηγούν αυτή την έλξη.

Ο Ταύρος και ο Υδροχόος μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα

Παρόλο που ο Ταύρος μπορεί να μένει στάσιμος ανά διαστήματα, ο Υδροχόος θα τον παρακινήσει να προχωρήσει, και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Η γη και ο αέρας μαζί μπορούν να κάνουν το πιο μαγικό πράγμα πραγματικότητα αν βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στα διαφορετικά στοιχεία προσωπικότητας που ορίζουν.

Ο Ταύρος είναι το yin και ο Υδροχόος το yang

Όντας προσγειωμένος και πρακτικός, ο Ταύρος χρειάζεται να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις προσωπικότητες. Αυτό είναι και το σημείο όπου έρχεται ο Υδροχόος και δείχνει στον Ταύρο πως στη ζωή μετράνε παραπάνω πράγματα, από το να "βγαίνει" απλά η μέρα. Για τον Υδροχόο, υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο που χρειάζεται εξερεύνηση.

Ο Ταύρος δίνει στον Υδροχόο χρόνο για τον εαυτό του

Όλοι ξέρουν πως ο Υδροχόος απολαμβάνει να περνάει χρόνο μόνος, πράγμα που εννοείται δεν είναι κακό. Ωστόσο κάποια άτομα τα δυσκολεύει. Το θέμα είναι πως ο Ταύρος μπορεί να αισθανθεί πότε ο σύντροφός του νιώθει πιεσμένος, και δεν έχει κανένα πρόβλημα να του δώσει χρόνο να πάρει μερικές ανάσες.

Εξισορροπούν ο ένας τον άλλο

Ο Υδροχόος δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του αν δεν υπάρχει λόγος. Σε μια σχέση Ταύρου και Υδροχόου πάντα ο πρώτος βρίσκει τον τρόπο να εκμαιεύσει αισθήματα και σκέψεις από τον δεύτερο.

featured image: Elite Daily

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.