Σίγουρα όλοι μας έχουμε ζήσει στο παρελθόν όμορφες στιγμές που τις αναπολούμε ανά διαστήματα. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια με τη μικρή παύση που έγινε στη ρουτίνα μας, αναπολήσαμε μέχρι και τα χρόνια που πηγαίναμε στο νηπιαγωγείο.

Κάθε ζώδιο όμως έχει διαφορετικό λόγο και σκοπό.

Κριός

Είσαι κολλημένος στο παρελθόν επειδή κάνεις παρέα με λάθος άτομα. Σε κρατούν κλειδωμένο στην ίδια θέση και δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς και να ανθίσεις. Μήπως να πας παρακάτω;

Ταύρος

Έχεις κολλήσει στο παρελθόν γιατί φοβάσαι την αλλαγή. Δεν σου αρέσει να μπαίνεις στο άγνωστο. Θα προτιμούσες να μείνεις στα γνωστά.

Δίδυμοι

Νιώθεις πως αν προχωρήσετε παρακάτω θα πληγώσεις τους ανθρώπους γύρω σου. Αλλά μάλλον κι εκείνοι θα ήθελαν να προχωρήσεις. Θα ήθελαν να κάνεις ό,τι καλύτερο για σένα.

Καρκίνος

Σκέφτεσαι ότι οι καλύτερες μέρες σας είναι πίσω, στο παρελθόν. Δεν συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα που περιμένουν στην επόμενη γωνία.

Λέων

Έχεις κολλήσει στο παρελθόν γιατί δεν θέλεις να προχωρήσεις. Νιώθεις ότι το παρελθόν σου είναι πολύ όμορφο για να το αφήσεις, αλλά σε κρατά αγκυροβολημένο στην ίδια θέση.

Παρθένος

Είσαι σωματικά στο ίδιο μέρος. Πρέπει να μετακινηθείς. Πρέπει να ανακαλύψεις τον κόσμο και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ζυγός

Δεν έχεις μιλήσει αρκετά για τον πόνο σου κι όσα σε έχουν πληγώσει. Δεν έχεις κάνει τα απαραίτητα βήματα για να ξεπεράσεις αυτό που έχεις περάσει.

Σκορπιός

Έχεις κολλήσει στο παρελθόν γιατί το απόλαυσες. Δεν θέλεις να το αφήσεις να φύγει. Έχεις κάποιο πλάνο μ αυτό;

Τοξότης

Δεν είσαι σίγουρος τι θέλεις από το μέλλον και για αυτό έχεις μείνει λίγο πίσω στο παρελθόν. Είναι πιο εύκολο για σένα να σκεφτείς πόσα έχεις χάσει παρά να καταλάβεις τι ελπίζεις να κερδίσεις.

Αιγόκερως

Δεν έχεις αρκετή πίστη στον εαυτό σου. Φοβάσαι να ρισκάρεις. Σου δημιουργεί αμηχανία ό,τι άλλο υπάρχει εκεί έξω και ό,τι άλλο μπορείς να πετύχεις.

Υδροχόος

Έχεις κολλήσει στο παρελθόν γιατί είσαι τεμπέλης. Δεν θέλετε να προσπαθήσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αφήνεις τον εαυτό σου να βολευτεί.

Ιχθύες

Είσαι πεισματάρης. Σου αρέσουν τα πράγματα όπως είναι. Δεν θέλετε να παραδεχτείς ότι πρέπει να κάνεις αλλαγές.