Γιατι εκεινος που σε κοιτουσε δεν εκανε τελικα κινηση;

Γιατι εκεινος που σε κοιτουσε δεν εκανε τελικα κινηση;

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βρίσκεσαι σε κάποιο ωραίο μπαρ του κέντρου ή των νοτίων προαστίων, να περνάς καλά με την παρέα σου, αλλά να κοιτιέσαι όλο το βράδυ με τον τύπο απέναντι σου; Όλα αυτά φυσικά, μέχρι να φύγει ο ένας από τους δύο σας. Την απάντηση μάλλον την γνωρίζω, ωστόσο δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό. Ειδικά όταν έχεις δείξει κι εσύ με τον δικό σου τρόπο, το ενδιαφέρον σου. Το βλέμμα λέει πολλά περισσότερα άλλωστε.

Έτσι σε προχθεσινή έξοδο με τις φίλες μου, προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποιες λογικές εξηγήσεις για το φαινόμενο του άντρα που σε έχει φάει με τα μάτια του και τελικά δεν μιλάει ακόμα κι αν περάσει από διπλά σου για να πάει τουαλέτα. Ξέρεις είναι εκείνη η στιγμή που τον βλέπεις να σηκώνεται, να περπατά προς το μέρος σου, η καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή και τελικά να σε προσπερνάει έτσι απλά πανέμορφος. Καταλήξαμε λοιπόν στα παρακάτω, αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική:

  1. Ίσως δεν ανταποκρίνεσαι σωστά στο eye contact

Έχεις καταλάβει οτι σε έχει προσέξει εκείνος ο ωραίος τύπος που κάθεται στο μπαρ με τον φίλο του, τον έχεις κοιτάξει όσο πίνει το ποτό του και μιλάει με τον διπλανό του, αλλά ουσιαστικά δεν ανταποκρίνεσαι στο παιχνίδι του. Αν όταν εκείνος σε κοιτάει έντονα, εσύ προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο -τύπου μου μιλάνε και δεν σε κοιτάω- τότε σίγουρα δεν θα πάρει κάποιο μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι.

  1. Στην παρεά σου υπάρχουν και άντρες

Όταν είναι ένας άντρας στην παρέα, είναι δύσκολο, όταν είναι πολλοί, ακόμα πιο δύσκολο.Δεν είναι σίγουρα κάτι που δεν έχεις καταλάβει. Άλλωστε όταν τυχαίνει να έρχεται κάποιος να μιλήσει σε σένα ή στην φίλη σου, θα έχεις προσέξει ότι γίνεται όταν δεν υπάρχει αντρική φιγούρα στην παρέα. Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί δεν γνωρίζουν τι ρόλο βαράει ο χ,ψ άντρας της παρέας.

  1. Περιμένει από εσένα να του μιλήσεις

Μην σου φαίνεται παράξενο. Πολλοί άντρες θέλουν και την κοπέλα να κάνουν την πρώτη κίνηση, πιθανότατα γιατί ντρέπονται ή γιατί έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Κυρίως βέβαια συμβαίνει το πρώτο. Όπως και να έχει, ένας άντρας που δεν διεκδικεί αυτό που θέλει, δεν είναι και ο πλέον κατάλληλος.

  1. Δεν είναι πρόθυμος να σε γνωρίσει

Μπορεί να έχει γοητευτεί από την εξωτερική σου εμφάνιση, το προκλητικό σου ντύσιμο και τον τρόπο που χορεύεις, αλλά δεν θέλει κατά βάθος να σε γνωρίσει. Ίσως το να θαυμάζει μόνο τα προσόντα σου, τον ικανοποιεί.

Διάβασε επίσης, Ειναι κριμα να βγαινουμε για εναν γκομενο

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.