Κάθε μήνα το Netflix ανεβάζει τόσες σειρές που πια δεν ξέρεις τι είναι καινούργιο και τι όχι. Όπως για παράδειγμα το Get Shorty, μία σειρά του Epix, που έρχεται στο Netflix.

Αν δεν έχεις ιδέα για τη σειρά, ήρθε η ώρα να “κολλήσεις”…

Τι είναι το Get Shorty;

Το Get Shorty είναι μία σειρά βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Elmore Leonard. Έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2017, και ο δεύτερος κύκλος δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, για την ώρα αναμένεται να ανέβει μόνο η πρώτη σεζόν.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι ο Chris O’Dowd και ο Ray Romano. Ο O’Dowd υποδύεται τον Miles Daly, έναν πρώην κακοποιό που αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής και να μπει στο χώρο του θεάματος.

Η αποστολή του: Να καταχραστεί χρήματα ως παραγωγός ταινιών.

Το πρόβλημά του: Το παρελθόν του τον ακολουθεί μέχρι και το Los Angeles. Ο Romano υποδύεται τον Rick Moreweather, έναν γνωστό παραγωγό low-budget ταινιών που πιάνεται στα δίχτυα του Miles.

Θυμίζει καθόλου την ταινία;

Όχι! Μπορεί να έχουν τον ίδιο τίτλο, αλλά τίποτα παραπάνω. Η νουβέλα του Leonard είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το 1995, με πρωταγωνιστές τον John Travolta στον ρόλο του Miles, τον Gene Hackman ως παραγωγό ταινιών. Καθώς και άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως τον Rene Russo και τον Danny DeVito. Η ταινία ήταν πιστά βασισμένη στο βιβλίο γι’ αυτό και οι πρωταγωνιστές έχουν τα ίδια ακριβώς ονόματα. Είχε κερδίσει κοινό και κριτικούς, όπως και μερικά βραβεία Golden Globe.

Μπορούμε να βρούμε την ταινία στο Netflix;

Δυστυχώς όχι! Μπορείς να βρεις μόνο τη σειρά, αλλά δεν πειράζει μιας και είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Πότε θα βγει στο Netflix η 2η σεζόν;

Δύσκολη ερώτηση, αλλά υποθέτουμε ότι θα ανέβει τον Νοέμβριο του 2019, μιας και η 1η σεζόν πρόκειται να προστεθεί σύντομα. Ας ελπίσουμε η καθυστέρηση να μην είναι μεγάλη.

Δες ακόμα:

11 βιβλία που κάθε μαμά πρέπει να διαβάσει

Προμηθεύσου ένα πακέτο χαρτομάντιλα και δες το trailer του Five Feet Apart

Το κατάλληλο επεισόδιο SATC για κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου


Πηγή: Decider Μετάφραση: Εύα Τόλιου featured image: The Tracking Board