https://www.facebook.com/geteven.geteven Oι στιγμές θες να είσαι ελεύθερη χωρίς να κουράζεσαι και χωρίς να σε δένουν κανόνες που σε βαραίνουν. Οι ώρες που διαθέτεις για τον εαυτό σου κάνοντας αυτά που σου αρέσουν χωρίς να “πρέπει” να τα κάνεις. Αυτή την αίσθηση θέλησαν να διατηρήσουν τα κορίτσια του Get-EVeN και έτσι δημιούργησαν τσάντες που υμνούν το μποέμ στοιχείο και καταφέρνουν να συνδυάζουν εμφάνιση και πρακτικότητα. Σήμερα τις γνωρίζουμε καλύτερα και μαθαίνουμε περισσότερα για τη δική τους φιλοσοφία.

Τσάντες με μποέμ ύφος που σου προσφέρουν άνεση και στυλ σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας. Πως προκύπτει τελικά η ιδέα για τη σύσταση του brand και πως οδηγείσαι σε αυτό του boho μονοπάτι; Η φιλοσοφία του μποέμ (bohemianism) περιλαμβάνει ένα ύφος ελεύθερο, αντισυμβατικό, χωρίς στυλιστικά στοιχεία που σε κρατούν δέσμιο των fashion trends ανά σεζόν, ενώ, παραδόξως, είναι πάντα στη μόδα! Όταν λοιπόν τρεις φίλες, 2 χρόνια πριν, αποφασίζουν να περιπλανηθούν καλλιτεχνικά στον αγαπημένο χώρο της μόδας, και συγκεκριμένα στο φετίχ τους, την τσάντα, χωρίς να δεσμεύονται από τάσεις αλλά ακολουθώντας το ένστικτο και το γούστο τους, τότε προκύπτει το brand get-E.V.eN.

Get-EVeN for Savoir Ville savoirville.gr

Οι τσάντες είναι από τα πολύ αγαπημένα γυναικεία αξεσουάρ. Ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο τα brands που κατασκευάζουν γυναικείες τσάντες έχουν αυξηθεί και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τι είναι αυτό που θεωρείς πως πρέπει τελικά να διαθέτει μια τσάντα για την αγαπήσουν οι γυναίκες; Κάθε γυναίκα απαιτεί διαφορετικά στοιχεία στο πιο αγαπημένο αξεσουάρ. Αν αφήσουμε στην άκρη πρακτικές λεπτομέρειες όπως το χρώμα, τα τσεπάκια, τα φερμουάρ, το υλικό, αυτό το κάτι που όλες οι γυναίκες ψάχνουμε σε μία τσάντα συνοψίζεται σε τρία στοιχεία-και η σειρά είναι τυχαία: δημιουργικότητα, ποιότητα, μόδα. Η τσάντα πρέπει να είναι πρωτότυπη, να τραβάει τα βλέμματα, να είναι ποθητή, όπως ακριβώς και η κάτοχός της. Μία stylish τσάντα με πρωτότυπο design και καλά υλικά θεωρείται αδιαμφισβήτα status symbol. Αυτό όμως που ξεχωρίζει την “αγαπημένη” μας τσάντα από μία οποιαδήποτε καλή τσάντα, είναι το να μπορείς να την κρατάς από σεζόν σε σεζόν, να είναι το ίδιο μοδάτη πάντα και κοιτώντας την να νιώθεις το ίδιο εκείνο συναίσθημα που είχες όταν την πρωτοαπέκτησες.

Τι περιλαμβάνεται στη νέα συλλογή για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016; Η συλλογή μας και για την φετινή σεζόν αναδεικνύει κάθε τι cool, boho, που απομακρύνεται από κάθε είδους «στημένες» καταστάσεις. Έτσι, δημιουργήσαμε τσάντες σε όλες τις εκδοχές από την day bag, weekend bag (για τις εξορμήσεις, την παραλία ή τις πολυάσχολες βόλτες στην πόλη), backpack, cross body (τσαντάκι στο πλάι) και betel bag (ταγάρι -ναι, ταγάρι-), μέχρι το βραδινό pochette. Η μποέμικη φιλοσοφία είναι αισθητή σε όλα τα κομμάτια της συλλογής μας στην οποία θα δείτε πόσο υπέροχα μπορεί το μποέμ τσαντάκι να ολοκληρώσει και τα επίσημα summer looks, δίνοντας ένα νέο stylish αέρα και παραμερίζοντας κατά πολύ τις “κλασσικές” must-have τσάντες.

Get-EVeN for Savoir Ville savoirville.gr

Get-EVeN for Savoir Ville savoirville.gr Το υλικό κατασκευής καθορίζει και το πως θα φαίνεται ποιοτικά και η τσάντα ως ένα βαθμό. Πιστεύεις πως το ελληνικό, γυναικείο κοινό είναι σε θέση να αντιληφθεί τον δημιουργό που δίνει μεγαλύτερη σημασία στα υλικά και στη δουλειά που κάνει; Για μας τα υλικά προηγούνται της έμπνευσης. Το ίδιο το δέρμα ή το ύφασμα, οι υφές και τα χρώματα μας οδηγούν στο τελικό αποτέλεσμα. Οι χειροποίητες δημιουργίες άλλωστε απαιτούν καλά υλικά προκειμένου το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται σε αυτό που οραματίστηκες και σχεδίασες. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής διαθέταμε τις δημιουργίες μας αποκλειστικά μέσω internet, οπότε το κοινό δεν είχε άμεση “επαφή” με τις τσάντες μας, μας έχει αποδείξει ότι η Ελληνίδα έχει την απίστευτη ικανότητα να ξεχωρίζει και να επιλέγει να αποκτήσει τσάντες που συνδυάζουν την ποιότητα στα υλικά, την πρωτοτυπία στο design αλλά και τις προσιτές τιμές.

Θεωρείς πως μια τσάντα πρέπει να είναι περισσότερο πρακτική ή πως η βαρύτητα πρέπει να δοθεί περισσότερο στην εμφάνιση της; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση περικλείει όλη την φιλοσοφία του get-E.V.eN. Η μόδα δεν δίνει πάντα σημασία στην χρηστικότητα. Σαν get-E.V.eN. θεωρούμε δεδομένο ότι τα αξεσουάρ είναι κυρίως ένα είδος έκφρασης της μοναδικής ταυτότητας του καθενός, αυτά που προσδιορίζουν το προσωπικό σου στυλ. Η τσάντα όμως, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της σύγχρονης γυναίκας, οφείλει να είναι και εύχρηστη…πόσο μάλλον αν είναι και όμορφη…τότε σίγουρα είναι get-E.V.eN.

Που βρίσκουμε τις δημιουργίες της Get-EVeN; Η συλλογή μας SS16, την οποία μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook.com/geteven.geteven, θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό καταστημάτων ανά την Ελλάδα, και φυσικά στο showroom μας, Σοφ.Βενιζέλου 68 στην Ηλιούπολη.

Get-EVeN for Savoir Ville savoirville.gr