Όσοι πέρασαν τα γενέθλια τους αυτό το διάστημα, θα τα θυμούνται για πάντα. Δε χρειάζεται όμως να τα θυμούνται και με αμηχανία. Οι φίλοι υπάρχουν και για να μας ομορφαίνουν τα γενέθλια.

Ακολουθούν 6 εύκολοι τρόποι, για να γιορτάσεις τα γενέθλια των φίλων σου εν μέσω καραντίνας.

Διαδικτυακά πάρτι

Πλέον με εφαρμογές όπως το Zoom, μπορείς να κάνεις ομαδικές βίντεο-κλήσεις, όσο μεγάλη και αν είναι η παρέα σου. Μπορείτε να συζητήσετε, να χορέψετε, να πιείτε, να φάτε, να παίξετε κάποιο παιχνίδι, ακόμη και να δείτε όλοι μαζί κάποια ταινία ή σειρά. Φυσικά και θα ήταν καλύτερα να γιορτάζατε σε ένα μπαρ όπως θα γινόταν οποιαδήποτε άλλη στιγμή, όμως υπό τις παρούσες συνθήκες η δημιουργία ενός διαδικτυακού πάρτι δεν ακούγεται άσχημη ιδέα.

Κάρτες

Τα τελευταία -πολλά- χρόνια, φαίνεται να μη μας απασχολούν ιδιαίτερα οι κάρτες και τα γράμματα. Μία κάρτα γενεθλίων είναι ένας έξυπνος και τρυφερός τρόπος ώστε να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και που δυστυχώς δε μπορείς να δεις από κοντά. Μία κάρτα γενεθλίων γραμμένη ή ίσως και φτιαγμένη από εσένα, είναι σίγουρα λιγότερο απρόσωπη από ένα συνηθισμένο μήνυμα στο κινητό.

Δώρα κατά της βαρεμάρας

Το ρήμα “βαριέμαι” ακούγεται τον τελευταίο καιρό περισσότερο από όσο θα θέλαμε. Οι σειρές και οι ταινίες βοηθάνε σίγουρα πολύ αλλά γιατί να μη δοκιμάσουμε να σπάσουμε τη βαρεμάρα με μία χειροτεχνία; Στην αγορά υπάρχουν διάφορα kit χειροτεχνιών τα οποία όχι μόνο θα κρατήσουν τους φίλους μας απασχολημένους για πολλή ώρα, αλλά θα τους μείνει και η δημιουργία. Συν του ότι είναι ένας τρόπος για να ξεκολλήσουν από τις οθόνες.

Συνδρομητικά κουτιά

Για τα συνδρομητικά κουτιά δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ποιος δε θα ήθελε να έχει κάθε μήνα στην πόρτα του ένα κουτί γεμάτο δώρα-έκπληξη;

Σχέδια για μετά την καραντίνα

Τα σχέδια είναι συνώνυμα με την ελπίδα. Δεν πειράζει αν δε γιορτάσεις τα γενέθλια των φίλων σου τώρα, βεβαιώσου όμως πως θα το κάνεις μετά, με ένα μεγάλο πάρτι ή ακόμα και με ένα ταξίδι.

Φαγητό

Ναι, φαγητό! Ένα πακέτο με φαγητά ή με γλυκά και σοκολάτες ή με όλα αυτά μαζί, θα φτιάξει σίγουρα τη διάθεση των φίλων σου.

featured image: Elite Daily