Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε από τη στιγμή που μάθαμε για τη νέα σειρά του Gareth Evans, Gangs of London, είναι να τη δούμε. Που στην πραγματικότητα, είναι κάτι πολύ λογικό εν μέσω πανδημίας, γιατί μένουμε σπίτι όσο δεν μείναμε ποτέ μέχρι σήμερα.

To βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, Gangs Of London, ακολουθεί την ιστορία του πιο ισχυρού εγκληματία του Λονδίνου

Ο Finn Wallace (Colm Meaney) για 20 χρόνια κατάφερε να περάσουν δισεκατομμύρια από τα χέρια του. Βέβαια, τώρα, εκείνος είναι νεκρός και κανείς δεν ξέρει ποιος έβαλε να τον δολοφονήσουν. Με εχθρούς σε όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ο Sean Wallace (Joe Cole) με τη βοήθεια της οικογένειας Dumani προσπαθεί να πάρει τη θέση του. Ταυτόχρονα η εγκληματικότητα στο Λονδίνο “ανθίζει” όπως και η τσέπη του. Στο παιχνίδι μπαίνει όμως και ο φίλος και συνάδελφός του Elliot Finch (Sope Dirsu). Ο οποίος μέχρι στιγμής γνώριζε μόνο την αποτυχία.

Κι όσο εμείς πιστεύαμε πως θα το βρούμε στο Netflix, η ζωή μας τα χάλασε και η σειρά για προβληθεί από το Sky Atlantic. Το νέο θρίλερ για τη διεθνή σκηνή των συμμοριών που διαχειρίζονταν μεγάλοι εγκληματίες του Λονδίνου είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε. Λες το Gangs Of London να είναι το επόμενο Peaky Blinders; Εμείς σίγουρα ελπίζουμε να έχει την επιτυχία του.

featured image: Empire