Τα φθινοπωρινά χρώματα για νύχια που ξεφεύγουν από τα κλασικά

6 φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια που δεν είναι μαύρο ή βουργουνδί

Ποτέ δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω μας έτσι απλά το μπορντό, σκούρο μοβ, σκούρο μπλε, και το μαύρο. Αλλά δεν είναι ωραία που τώρα έχουμε και άλλες επιλογές πέρα από τα κλασικά χρώματα;

Ίσως να θέλουμε λίγο χρόνο μέχρι να τα συνηθίσουμε αλλά θα είναι αρκετή για να βρούμε και νέα αγαπημένα χρώματα για να βάφουμε στα νύχια μας το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα.

Caramel

Aυτό το χρώμα θα δώσει μία χαρούμενη νότα τις κρύες μέρες του φθινοπώρου που θα θέλουμε να φοράμε μαύρο, γκρι και λίγο ακόμα μαύρο. 

Ivy

Όπως είχαμε ενθουσιαστεί με το σμαραγδί, το ίδιο θα γίνει και με την περίπτωση αυτής της παραπλήσιας απόχρωσης. Ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτό. Ό,τι πρέπει για να ξεφύγουμε λιγάκι από τις safe επιλογές που κάνουμε συνήθως. 

View this post on Instagram

#CNDTreasuredMoments shade Cap & Gown by @hannahroxit

A post shared by CND (@cndworld) on

Moody blueberry 

Αυτό το χρώμα είναι για τις μέρες που ο καιρός θα μας επηρεάζει και θα είμαστε σε moody κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο, παρότι σκούρο μάλλον θα μας φτιάχνει τη διάθεση. 

https://www.instagram.com/p/B15OsTpj2Qo/?utm_source=ig_web_copy_link

Grey

Το γκρι μπορεί μεν να είναι ένα χρώμα που έχουμε ξανά δει αλλά σίγουρα δε το έχουμε δει σε αυτή την τέλεια απόχρωση. Είναι ακριβώς το χρώμα που έλειπε τόσο καιρό από τη ζωή μας.

https://www.instagram.com/p/B2UwfxXFAlo/?utm_source=ig_web_copy_link

Spicy cinnamon

Για εμάς που αγαπάμε το κόκκινο και δε μπορούμε να το αποχωριστούμε ούτε το χειμώνα, αυτό το χρώμα είναι η τέλεια λύση. Δεν είναι τόσο έντονο όσο το κόκκινο αλλά ούτε και nude. Είναι το τέλειο ενδιάμεσο. 

Deep Teal

Για τις μέρες που θα μας λείπει το καλοκαίρι, μπορούμε να επιλέγουμε αυτό το χρώμα που θα μας θυμίζει το μπλε του ωκεανού. Αρκετά σκούρο χρώμα χωρίς όμως να χάνεται η λάμψη του μπλε.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.