Άκου τώρα τι παθαίνουμε εμείς τα κορίτσια του savoirville. Αγαπάμε το φθινόπωρο. Τους ζεστούς καφέδες, τις πρώτες βροχές, τις Κυριακές με καλτσούλες και βιβλίο. Όμως μας είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστούμε τα υπέροχα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα μας.

Βρήκαμε, εφαρμόσαμε και σου προτείνουμε τους 7 πιο stylish τρόπους να φορέσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου. Αμέ.

Floral skirts and leather jackets

1

Συνδύασε την αγαπημένη σου λουλουδάτη φούστα με ένα δερμάτινο jacket για mix and match εμφανίσεις, με sneakers το πρωί, και high heels για όλες τις βραδινές σου βόλτες.

Summer dresses and shirts

2

Κάνε πιο φθινοπωρινό το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα, φορώντας από μέσα ένα λευκό πουκάμισο και απογείωσε το office look σου.

Shorts and blazers

3

Τι πιο σέξι από ένα κορίτσι που φοράει σακάκι και σορτς; Συμφωνούμε. Τίποτα.

Suits and bralettes

4

Εάν είσαι από εμάς που αγαπάμε τα κοστούμια αλλά ο καιρός δεν σηκώνει ακόμη το συνδυασμό πουκάμισο-σακάκι, μη μου σκας. Φόρεσε το αγαπημένο σου bralette από μέσα και κάνε τάση.

Denim skirt and fuzzy knit

5

Όχι, το ξέρουμε πως δεν είσαι ακόμη έτοιμη να φυλάξεις τη τζιν σου τη φούστα στη ντουλάπα. Δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε. Φόρεσέ τη με ένα πλεκτό knit σε έντονο χρώμα για απόλυτη ισορροπία.

Jumpsuits

6

Τα φόρεσες όλο το καλοκαίρι. Ταυτιζόμαστε. Τώρα συνδύασε τα αγαπημένα σου jumpsuit με αέρινες πουκαμίσες για άφθονο street style.

White jeans

7

Αναβάθμισε το αγαπημένο σου λευκό τζιν παντελόνι με ένα πιο σκούρο σακάκι σε φθινοπωρινές αποχρώσεις.