Το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα είναι η πιο κομψή και δημοφιλής επιλογή των γυναικών για ένα διαχρονικό και “καθαρό” αποτέλεσμα.

Ωστόσο πολλές από εμάς δεν διαθέτουμε την κατάλληλη βάση νυχιών που θα χρειαζόταν για τη σωστή λευκή γραμμή του γαλλικού.

Πλέον υπάρχει λύση και για τη μικρή βάση νυχιών. Το νέο στυλ γαλλικού έχει ως κυρίαρχο στοιχείο το ροζ χρώμα που αρχίζει πιο σκούρο από τη βάση και καταλήγει σταδιακά πιο «ξεθωριασμένο», μέχρι το σημείο της light λευκής άκρης του νυχιού.

Αυτό το στυλ δίνει την ψευδαίσθηση πως η βάση του νυχιού είναι λίγο μεγαλύτερη, απ’ότι στην πραγματικότητα. Για να δημιουργήσεις αυτό το αποτέλεσμα θα χρειαστείς κυρίως ένα καλό base coat και μια ροζ απόχρωση για να φτιάξεις τη βάση. Αφού το χρώμα στεγνώσει, πάρε ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ και πρόσθεσε ροζ και λευκό χρώμα και τρίβοντας προσπάθησε να δημιουργήσεις τη διχρωμία. Ίσως χρειαστούν αρκετές στρώσεις, οπότε μην απογοητευτείς. Τέλος ολοκλήρωσε το μανικιούρ με ένα λαμπερό top coat και it’s done!