Όλες γνωρίζουμε ότι το μακιγιάζ προσδίδει ομορφιά και λάμψη τονίζοντας τα χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο η πραγματική ομορφιά εκφράζεται με το καθαρό και foundation free πρόσωπο μας. Η λεγόμενη φυσική ομορφιά.

Κάθε γυναίκα εφαρμόζει ένα τύπο foundation για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως ακμή, σημάδια ή και ερεθισμούς. Εδώ το ζήτημα προκύπτει στο πως θα νιώσουμε επιτέλους σημάδια αυτοπεποίθησης, τολμώντας να δείξουμε το φυσικό αποτέλεσμα του προσώπου μας. Όλα ξεκινούν απ΄το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς οι ίδιες το δέρμα αλλά και την εμφάνισή μας.

Σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε το δέρμα μας ως μια επένδυση. Πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όλα ξεκινούν από την σωστή περιποίηση του δέρματος μας, αυτό θα είναι το σωστό υπόβαθρο. Η καθαριότητα του δέρματος σίγουρα βοηθά στην αυτοπεποίθηση και διευκολύνει στο να τολμήσεις να παραλείψεις το foundation.

Αν δεν νιώθεις άνετα με την ερυθρότητα του δέρματος σου ή με οποιοδήποτε στοιχείο που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα,τότε μπορείς να ακολουθήσεις απλά και μικρά βήματα, ώστε να πετύχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα:

  • Επίλεξε μια πολύ light βάση (π.χ. μία bb cream με χρώμα)
  • Μην παραλείπεις τα βασικά σημεία του προσώπου σου. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις foundation μπορείς απλά να τονίσεις τα μήλα, τοποθετώντας ένα lip tint σε φυσικές αποχρώσεις για rosy αποτέλεσμα.
  • Απαραίτητος καθαρισμός προσώπου
  • Προτίμησε να τρως σωστά και ισορροπημένα διότι η διατροφή μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό της όψη της επιδερμίδας μας.