Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο, η εποχή μας έχει μία γενικότερη τάση προς το ρετρό. Από την Brigitte Bardot μέχρι την σύγχρονή μας Kate Moss, οι μούσες που έρχονται απ’ τα παλιά για να  αποτελέσουν έμπνευση για το στυλ μας, είναι παντού. Τι έχει το μενού γι’ αυτήν την άνοιξη; Tα t-shirts που εμπνέονται από ταινίες, διαφημίσεις, μάρκες και την μουσική σκηνή των 90s διαδέχονται τον πυρετό του boho της δεκαετίας του ’70 και μας βρίσκουν σύμφωνες να τα υιοθετήσουμε.

Ήγγικεν η ώρα να γυρίσουμε σε ό,τι έδωσε ρυθμό στα παιδικά μας χρόνια !

90stshirtsavoirville

Η αλήθεια είναι πως ότι πιο απλό είναι να κάνουμε χαλαρές και ροκ εμφανίσεις με τέτοιου είδους κομμάτια: ένα τζην σορτσάκι για την άνοιξη με ένα καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση και low boots, ή ένα δερμάτινο legging για τις πιο κρύες μέρες αρκεί για να συνδυάσεις ένα τοπ με vintage logo.

Για τα βραδινά λουκ τα πράγματα περιπλέκονται λίγο, καθότι δεν μπορείς να ποντάρεις στην απλότητα για να ξεφύγεις απ’ το 100% στυλ των 90s (είπαμε, μην μπεις και σε χρονομηχανή!). Διάλεξε αρκετές θηλυκές λεπτομέρεις για το ντύσιμό σου: παγιέτες, μεταλλιζέ υφές, γούνα και έντονα χρώματα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι για να κάνεις τη διαφορά.

90stshirtsavoirville3

Extra tip: άκου και κανένα τραγουδάκι Led Zeppelin ή The Ramones στο youtube, για να έχεις να απαντήσεις σε φράσεις τύπου «Σιγά μην ξέρεις έστω ένα τραγούδι τους!». Ε ναι φίλε μου, ξέρω!

90stshirtsavoirville4 90stshirtsavoirville5