Αν ένα item είναι απαραίτητο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, αυτό είναι σίγουρα το μικρό φόρεμα. Μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα, με έξτρα προσπάθεια στο styling ή και με καθόλου αξεσουάρ. Με τα high-heeled πέδιλά σου ή με τα All-Star σου. Στο μεταξύ, αυτή τη σεζόν, οι τάσεις θέλουν τα φορέματα με ογκώδη μανίκια και βολάν.

Αν “αγοράζεις” αυτή την τάση, αλλά δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πού θα τη βρεις on-budget, η λύση σου είναι τα H&M

Χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλωμένες, sustainable πρώτες ύλες, το H&M Conscious project που ξεκίνησε το 2012 είναι η απάντηση και στις οικονομικές και στις περιβαλλοντικές σου ανησυχίες. Φέτος ο σουηδικός ready-to-wear γίγαντας κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα για τη βιωσιμότητα στη μόδα, με μια συλλογή από eco-friendly φορέματα. Από το 2020 ήδη, όλο το βαμβάκι που χρησιμοποιείται στα κομμάτια των H&M είναι ανακυκλωμένο, από βιώσιμες ή οργανικές πηγές.

Χάρη σε αυτή τη συλλογή, εμείς μπορούμε να εντάξουμε στη ντουλάπα μας απόλυτα θηλυκά mini και maxi φορέματα

Smocks, φουσκωτά μανίκια και βολάν είναι οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά της συλλογής. Το αγαπημένο μας item; Τα φορέματα προφανώς που έχουν δημιουργηθεί από τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι ή ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Είναι ήδη διαθέσιμη στο site των H&M για να παραγγείλεις τα κομμάτια στα οποία θέλεις να επενδύσεις.

To μικρό, μαύρο φόρεμα

Για τις pink lovers

Το floral dress

Το άνετο city dress

Το artsy

To βραδινό

featured image: POPSUGAR Middle East