Βρήκαμε τα μεγαλύτερα food trends του φετινού καλοκαιριού

Βρήκαμε τα μεγαλύτερα food trends του φετινού καλοκαιριού

Συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα food trends του φετινού καλοκαιριού, ώστε να μην το αφήσεις να περάσει χωρίς να δοκιμάσεις κάτι από αυτά!

Κοκτέιλ με μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ

HONESTLY YUM

Μπορεί τις καλοκαιρινές σου νύχτες να τις έχεις συνδυάσει με το αγαπημένο σου ποτό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μετά από 2-3 ποτήρια ο πονοκέφαλος που θα σου χαρίσει είναι η επιθυμητή εξέλιξη. Γι’ αυτό εκσυγχρονίσου και συμβάδισε με αυτό που επιτάσσει το φετινό καλοκαίρι που δεν είναι άλλο από τα alcohol-free ποτά.

ΔιάβασεΣυνταγές για healthy mocktails

Katsu Sando

ή αλλιώς το πιο νόστιμο γιαπωνέζικο σάντουιτς

JUST ONE COOKBOOK

Ξέχνα τα κλαμπ σάντουιτς, τα hot dog και τα burgers. Το νούμερο 1 fast food τώρα είναι το katsu sando, το σάντουιτς με κοτόπουλο ή χοιρινό με καταγωγή από την Ιαπωνία. Τραγανό και απλό να το φτιάξεις, έρχεται λίγο να ανανεώσει τη γεύση σου φέτος το καλοκαίρι. Δες τη συνταγή εδώ.

Cold Brew Tonics

INQUIRING CHEF

Καφές cold brew με πλούσια γεύση, τον οποίο αντί να αραιώσεις με νερό, αραιώνεις με τόνικ! Αρκετός πάγος και μια φέτα πορτοκάλι είναι το ιδανικό pick-me-up αφέψημα για τα μεσημέρια σου στην παραλία!

Κορεατικές Γεύσεις

THE CREPES OF WRATH

Η Κορέα έχει για τα καλά ενισχύσει την επιρροή της όχι μόνο στον αισθητικό τομέα, αλλά πλέον και τον γαστρονομικό. Πολλά εστιατόρια έχουν εντάξει πιάτα με κορεάτικα στοιχεία στα μενού τους. Ιδανική επιλογή για καλοκαίρι είναι τα Gochujang Ribs ή αλλιώς παϊδάκια με σος gochujang, τα οποία θυμίζουν λίγο τα οικεία σε εμάς παϊδάκια με γλυκόξινη σάλτσα.

Dairy-Free παγωτά

TWENTY20

Τα οποία είναι και πολύ γευστικά! Η τάση προς τον veganism έχει επικρατήσει για τα καλά και μιας και είναι καλοκαίρι δεν θα μπορούσε παρά να επεκταθεί και στο αγαπημένο γλύκισμα της εποχής, το παγωτό. Αναζήτησέ τα στα σούπερ μάρκετ, στα περίπτερα αλλά και στα αγαπημένα σου ζαχαροπλαστεία και παγωτατζίδικα!

Elote Μεξικάνικο

CHELSEA’S MESSY APRON

Ή αλλιώς το κλασικό αγαπημένο μας ψημένο καλαμπόκι που συνηθίζαμε να αγοράζουμε το καλοκαίρι από υπαιθρίους πωλητές λίγο διαφορετικό, με μια μεξικάνικη νότα. Τσίλι, πιπέρι καγιέν, μαγιονέζα, τυρί και λίγο lime συνθέτουν ένα φαγητό που θες να φας τώρα! Δες εδώ πώς να το κάνεις. Μπορείς να το προσθέσεις σε σαλάτες, σε ρύζι ακόμη και να το αλέσεις κάνοντάς το dip και να το φας με τραγανές αραβικές πίτες. Yum!

Κανναβέλαιο

KOKUS

Το έλαιο κάνναβης έχει μπει εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της γαστρονομίας, συνοδεύοντας πολλές λιχουδιές όπως latte, παγωτά, αλλά και σαλάτες. Το μείγμα που παράγεται από το φυτό ήταν πάντα από τα αγαπημένα των σεφ, καθώς είναι νόμιμο στις ΗΠΑ και περιέχει μόλις 3% THC. Ακριβώς όσο χρειάζεται, δηλαδή, για να ανακουφίσει από τον πόνο, να ανακουφίσει από το άγχος και να βοηθήσει στην συγκέντρωση.

Δες ακόμαTo topping που θα δώσει εντελώς άλλη γεύση στο burger σου


featured photo: H&N Magazine
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *