Εσύ που χρησιμοποιείς ολημερίς και ολονυχτίς το instagram και θέλεις να βλέπεις φωτογραφίες σχετικές με fitness, υγιεινή διατροφή, και όλο αυτό το healthy lifestyle σίγουρα θα γνωρίζεις τη Flora B. Εσύ που είτε δεν έχεις instagram είτε έχεις και δε σε πολυενδιαφέρει όλο αυτό το «γυμνάζομαι-και-τρώω-τοστ-με-αβοκάντο-κινόα-και-καλε» ρίξε μια ματιά στον λογαριασμό της και θα καταλάβεις γιατί αποτελεί πηγή έμπνευσης σε αυτή την εθιστική πλατφόρμα.

  1. Έχει φωτογραφίες από φαγητά που πραγματικά τρώγονται. Ακόμα κι αν οι διατροφικές σου επιλογές απέχουν μακράν από την κατηγορία vegetarian, όλο και κάτι θα βρεις να ζηλέψεις και να θέλεις να δοκιμάσεις. Οι φωτογραφίες της δεν περιορίζονται σε σαλάτες και όσπρια. Burger, γλυκάκια, καφέδες, tapas, παγωτά και πολλά ακόμα θα δεις να παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου με ένα απλό scroll down.
https://www.instagram.com/p/BZEpF7PgYEi/?taken-by=foodfitnessflora
  1. Yoga poses. Θα δεις διάφορες πόζες της yoga και θα καταλάβεις ότι και η yoga είναι άσκηση κι όχι μόνο το crossfit. Και μη φανταστείς απλές και ταπεινές θέσεις. Θα δεις και acro-yoga, και partner yoga και yoga σε φυσικό τοπίο και yoga σε studio.
https://www.instagram.com/p/BY9C1SuALfu/?taken-by=foodfitnessflora
  1. Six-pack. Αυτό που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε να αγαπάμε. Που είτε κρυφά είτε φανερά θέλουμε να αποκτήσουμε. Η Flora B το δείχνει υπερήφανα και δίνει και tips πώς να το αποκτήσεις κι εσύ μέσα από τις προπονήσεις της.
https://www.instagram.com/p/BZWnNw7gGP5/?taken-by=foodfitnessflora
  1. Είναι ένα αισιόδοξο και χαμογελαστό κορίτσι. Βέβαια κι εγώ στη θέση της αισιόδοξη και χαμογελαστή θα ήμουν. Μην περιμένεις λοιπόν να δεις selfies με ύφος που δείχνουν κοιλιακούς και φουσκωμένα χείλη με duck face. Θα δεις ένα κορίτσι με κοιλιακούς (αυτό δεν το αποφεύγεις), κοκκινισμένο πρόσωπο από την ένταση της άσκησης που έχει προηγηθεί και λαμπερό χαμόγελο.
https://www.instagram.com/p/BazPVWOgUOW/?taken-by=foodfitnessflora
  1. Φωτογραφίες «πριν» και «μετά». Βλέπεις την πρόοδό της και τις αλλαγές που έχει φέρει στο σώμα της η άσκηση. Βλέπεις ότι όλα αυτά δε χτίζονται σε μια νύχτα και θέλουν προσπάθεια. Βλέπεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι στόχο βάλεις. Βλέπεις ότι μπορείς κι εσύ.
https://www.instagram.com/p/BY_mTCSgxuZ/?taken-by=foodfitnessflora