Με καταβολές από το glam rock και τη punk κουλτούρα μας προκαλούν να πειραματιστούμε σε διάφορα looks αφού δεν περιορίζονται και εντάσσονται με ιδιαίτερη επιτυχία ακόμα και στις πιο chic εμφανίσεις. Τα είδαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια να εμφανίζονται μέσα από τα σχισίματα των jeans μας, και ενώ τα σκισμένα jeans φέτος αποχωρούν από το προσκήνιο τα καλσόν ακμάζουν.

Η καλύτερη λύση για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα στα juicy κορίτσια ή γενικά στις μεσογειακές φιγούρες είναι να αποφεύγονται αυτά με το πολύ έντονο ρόμβο, αντίθετα εκείνα με το μικρό μοτίβο εξισορροπούν πιο εύκολα το σύνολο. Επιβάλλεται λοιπόν για τη φετινή σεζόν να τολμήσεις τουλάχιστον μία από τις παρακάτω προτάσεις.

  • Μέσα από crop pants: αποτελεί την πιο safe και stylish επιλογή δημιουργώντας ένα look που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο. Καλό θα ήταν παντελόνι και καλσόν να είναι σε αρμονικές αποχρώσεις αλλά όχι την ίδια γιατί αποδυναμώνει το σύνολο.
pants
  • Over the waist: σε μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή που αγαπήθηκε πολύ από πέρσι με mom jeans και το καλσόν να εξέχει πιο ψηλά στην μέση και φυσικά crop top.
overwaist
  • Mini skirts and sweaters: με μία πιο girly χροιά αλλά πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τα κλασσικά καλσόν συνδυασμένο με πουλόβερ και μίνι φούστα. Προσωπικά λατρεύω και την επιλογή ενός λευκού κρεμ sweater dress με μαύρο διχτυωτό καλσόν έντονο μοτίβου και μαύρα ankle boots.
vinyl-2
  • Vinyl (red) skirts: με δύο λέξεις η ultimate επιλογή για δυναμικά κορίτσια αυτό το χειμώνα συνδυάζεται άψογα και με πουλόβερ αλλά και με rock band tee για βραδινές εμφανίσεις.
vinyl-1
  • Pearls: η τελευταία τάση θέλει τα διχτυωτά καλσόν διακοσμημένα άλλοτε με δαντέλα, στρας ή πέρλες. Εμείς για τις αναγνώστριες μας προτείνουμε πέρλες και LBD με γόβες ή ankle boots.

pearls