Και καθώς είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο της ρομάντζου το περσινό Fifty Shades of Grey, ενημερωνόμαστε πως κυκλοφόρησε το trailer του Fifty Shades Darker. Και αυτή την μας δίνει ελπίδες για καλύτερη πλοκή, περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά λίγο παραπάνω κύριο Grey.

csgdozpvuaakino-jpg-large

Στο πρώτο λοιπόν ‘ενός λεπτού και κάτι’  τρέιλερ βλέπουμε την επανένωση των χαρακτήρων, πολλές όμορφες στιγμές του ζευγαριού, ξέρετε αυτά τα κοινότυπα βόλτες με ελικόπτερα, χορούς βγαλμένους από ταινία του Kubrick και κάτι περιηγήσεις με ιστιοπλοϊκά, αλλά κατά τα άλλα πιάνει το μάτι μας και μια stalker που θέλει να βάλει μυαλό στην Αναστασία και τα όνειρα της για έναν καλύτερο κύριο Grey.

Γενικά, προβλέπεται σεξουαλική και ελπίζουμε περιπετειώδης η φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού στο έργο αυτή την φορά αποφάσισε να επέμβει δραστικά στο screenplay η συγγραφέας  για να μην πάει τίποτα χαμένο και η αιώνια θελκτική Kim Basinger  να πρωταγωνιστήσει ως η γνωστή σε όλους τους ενδιαφερόμενους  Mrs. Robinson – Ναι αυτή που έκανε το αγόρι μας έναν σαδομαζοχιστή με τρυφερή καρδιά-.

Ας περιμένουμε λοιπόν, να δούμε φιλιά αγάπες και λουλούδια αν όχι με το ταίρι μας αλλά με το ποπ-κορν στο χέρι μας στις 14 Φλεβάρη.

Και για να μην σας πω κι άλλα, μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο παρακάτω..

Enjoy with precaution.