Από ελληνικό καλοκαίρι ξέρεις. Από αγγλικό ξέρεις; Κάθε χρόνο το καλοκαίρι της Αγγλίας σηματοδοτείται από το μεγαλύτερο τουρνουά τένις στον κόσμο. Φέτος 29 Ιουνίου με 12 Ιουλίου ξεσκονίζουμε ρακέτες μας και… welcome to Wimbledon! Είτε έχεις ρακέτα είτε όχι, το τένις είναι απ’ αυτά τα trend-‐setting αθλήματα που θα σε κάνει να θες να ντυθείς με μοναδικά κομμάτια tennis outfit, και να ξεκινήσεις να φλερτάρεις με το άθλημα. Come on dear!

Τα μοναδικά, κοντά tennis dresses μπορείς να το φορέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, με καθαρά αθλητική γραμμή, τις old-‐time classic πιέτες και σε έντονα χρώματα, αλλά και σε πιο urban style, με prints, σε γραμμή άλφα και μήκος να μην είναι απαγορευτικό για βόλτες στην πόλη.

Fashion trend  The Wimbledon way savoiir ville (3)

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που θα σου προσφέρουν άνεση και εκτός γηπέδου. Τα έντονα χρώματα, τα floral και τα έντονα prints είναι ο ιδανικός σχεδιασμός fashion και fitness. Fashion trend  The Wimbledon way savoiir ville (5) Τα πιο αγαπημένα παπούτσια tennis όλων των εποχών είναι φυσικά τα Stan Smith. Αυτό το καλοκαίρι θα τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα.

Fashion trend  The Wimbledon way savoiir ville (6)

Και φυσικά τα αγαπημένα αξεσουάρ για την τέλεια προπόνηση αλλά και βόλτα. Tip για ενημερωμένες παίκτριες: Οι συμμετέχοντες στο Wimbledon επιβάλλεται να φορούν μόνο λευκά outfits!

Fashion trend  The Wimbledon way savoiir ville (1)